Faglig Fredag GovCloud

Faglig Fredag den 16. april 2021 – State of Affairs på GovCloud i Danmark

Udgivet d. 10. februar 2021 af Lena Ægidius

Dette event var oprindeligt planlagt til den 19. februar 2021. Vi blev desværre nød til at rykke arrangementet til den 16. april 2021.

Der vil vi glæde os til en spændende dag, hvor vi kaster os ud i en paneldebat med emnet GovCloud og efterfølgende vores virtuelle Software Architecture Open Space (vSAOS).

Lokation: online – du modtager deltagerlink dagen før paneldebatten.

Program

Kl. 09:00-10:00

Virtuel networking

  • Velkomst og præsentation v. Jesper Wermuth

Kl. 10:00-11:15

Paneldebat: State of Affairs på GovCloud i Danmark

Panelet består indtil videre af:

Mads Hjorth

I denne omgang har vi lokket Mads Hjorth til at slå tonen an på dagens paneldebat om GovCloud. Tilbage i 2019 havde vi fornøjelsen af Mads Hjorth på en Faglig Fredag, hvor han gjorde os alle sammen klogere på GovCloud. Oplægget kan du se her i fuld længde.

Mads er uddannet datalog og arbejder som enterprise arkitekt hos Udlændinge- og Integrationsministeriet. Her er han primær arkitekt på anvendelsen af en række eksisterende og nye EU-systemer på udlændingeområdet. Mads er desuden i gang med at forberede den næste digitaliseringsstrategi for koncernen.

Kim D. Andersen

Arkitekt, teknisk projektleder og hands-on SRE (Site Reliabitlity Engineering) med en passion for cloud og cloud native teknologier – Docker og Kubernetes. Solid erfaring i at bygge robuste og stærke IT løsninger med en naturlig vægt på security first som et ledende princip. Har altid et vågent øje på CNCF landskabet og holder sig på dupperne med nye teknologier og løsninger, som kan bruges til at lave best of breed cloud native løsninger. Hands on når det kommer til SRE best practice såsom automatisering og observerbarhed. Erfaring med at bygge bro mellem forretning og IT. Mere end 10 års erfaring med at levere IT løsninger til pharma industrien.

Ordstyrer under paneldebat

Mads Lorenzen, Version2
Mads har som prisvindende it-journalist flere gange sat kompliceret it på dagsordenen i den brede presse og har gennem flere år fungeret som moderator på Infosecurity, Danmarks største it-sikkerhedsmesse.

Har du viden, lyst og mod nok til at tage plads i panelet?

Har du interessante erfaringer, perspektiver eller meninger, når emnet er GovCloud i Danmark så kontakt Lena på [email protected] for nærmere info.

Kl. 11:30-12:30

vSAOS – Virtuelt Open Space.

Efter paneldebatten fortsætter vi i vores virtuelle hovedkvarter. Her er ordet frit, og vi definerer i fællesskab hvilke emner, der skal debatteres. Når emnerne er på plads, fordeler deltagerne sig rundt ved bordene, og så går den intense faglige sparring i gang, og vi bliver klogere i fælleskab.

Kl. 12:30

Tak for i dag!