Angular

ngVikings 2019: Nordens største Angular-konference lander igen i København

Udgivet d. 1. marts 2019 af Søren Low

Nordens største Angular-konference er igen sponsoreret af Lund&Bendsen

ngVikings afholder for anden gang Nordens største Angular-konference i København. I Lund&Bendsen er vi stolte af igen at støtte det kæmpe frivillige arbejde, som bliver lagt i konferencen. Årets venue løber af stablen den 27. og 28. maj i Øksnehallen. Mere end 20 speakere fra hele verden vil i løbet af de to dage gøre os klogere.

Kom gratis til ngVikings 2019

Når vi kommer lidt tættere på konferencen, sætter vi en konkurrence i gang om billetter til konferencen, ligesom andre Angular-relaterede aktiviteter er på tegnebrættet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu, og vær sikker på ikke at gå glip af konkurrencen. Formularen til vores nyhedsbrev finder du i højre side.

Læs mere om Angular

Når det kommer til Angular, har vi har vi blandt andet allieret os med de to dygtige arkitekter – Flemming Bregnvig og Michael Krogh, der udover at undervise på vores Angular- og TypeScript-kurser, har skrevet de tre nedenstående relevante artikler. Er du interesseret i at læse om andre spændende teknologier, kan du finde alle vores tekniske artikler her.