Find jeres IT-ekspert og IT-konsulent her

Hos Lund&Bendsen finder du nogle af Danmarks dygtigste IT-konsulenter og IT-eksperter, som er klar til at hjælpe med dit IT-projekt. Vores IT-konsulenter arbejder for at løse komplicerede IT-udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder, og vi er specialister i at finde den helt rigtige IT-konsulent til dit behov og råder over et netværk af IT-eksperter til enhver slags udfordring.

 

Mød nogle af vores eksperter her 

På udkig efter spændende opgaver? 

Mød jeres IT-konsulent

Vil du sætte ansigter på vores ambitiøse IT-konsulenter, kan du klikke nedenfor. Vores IT-konsulenter dækker både softwareudvikling, softwarearkitektur, IT-rådgivning og områder som IT-sikkerhed, cloud og udviklingsmetode, og de afholder også vores mange forskellige kurser. Vores kurser dækker over alt fra Java og Spring Boot til softwarearkitektur, Kotlin, Scala og Cloud. Vil du vide, hvilke konsulenter der afholder hvilke IT-kurser, kan du se det, når du klikker på den enkelte IT-konsulent.
 

Mød vores eksperter 

Søg blandt eksperternes eksperter

Lund&Bendsen er leveringsdygtige i konsulenter med mange års erfaring indenfor eksempelvis enterprise system arkitektur, agile udviklingsprocesser, mobiludvikling, teststrategier og projektledelse. Udover et voksende hold af faste eksperter trækker vi på et stort netværk af branchens skarpeste IT-eksperter, og har stor erfaring med at matche vores kunders behov med den rette ekspertise.

Lad os kontakte dig

Lad os finde den rette IT-ekspert

Vi vil gøre vores bedste for at finde en IT-ekspert, der kan hjælpe dig med netop den udfordring eller opgave, du står med. Men for at vi kan finde det bedste match, skal vi vide lidt om den IT-opgave, du står og mangler hjælp til fra en IT-ekspert. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du udfylder kontaktformularen, og skriver lidt om dit behov. På den måde kan vi sikre, at du bliver kontaktet af en teknisk specialist som rent faktisk ved noget om lige netop din problemstilling. Hvis du har en opgavebeskrivelse, må du meget gerne vedhæfte den. Det vil gøre det nemmere og hurtigere for os at finde den helt rette IT-konsulent til den indledende dialog. Har du ikke særlig meget at skrive om din opgave, kan du nøjes med at udfylde dine kontaktoplysninger. Uanset hvad vil vi kontakte dig hurtigst muligt og senest følgende hverdag, så vi kan snakke nærmere om din opgave og den rigtige IT-konsulent til at løse den.

Vil du hellere selv kontakte os og høre, hvordan vores IT-konsulenter kan hjælpe, er du også meget velkommen til det.
 

Kontakt vores backoffice 

Er du selv på udkig efter spændende opgaver?