DevOps Azure

Azure – Enterprise webapplikationer – Foundation

Varighed

2 dage

Sprog

Dansk

Kursusnummer

LB1875

Lokation

Lund & Bendsen

Pris

11.800 kr.

Book nu

Vi tilbyder også dette kursus som lukket firmahold.
Kontakt os og hør nærmere

Kort om undervisningen

Microsoft Azure er en kæmpe platform med et omfattende antal services, der kan bruges til at udvikle hvilken som helst type løsning i skyen. Grundlæggende har fokus for Azure altid været skalérbare, fleksible og robuste services, hvor der betales efter forbrug, således at prisen udvikler sig i takt med forretningen. Det gør det til en attraktiv platform at begynde at udvikle til, og med kendskab til nogle af de grundlæggende byggesten er det nemt at bygge videre og inddrage de services du får behov for.

På dette kursus kigger vi på, hvordan du laver komplette sammenhængende webapplikationer og kommer omkring en række services, som giver et godt grundlag for at komme i gang og gøre Azure til en del af værktøjskassen. Kurset søger at give overblik og tryghed til at begynde et projekt på Azure platform. I løbet af kurset vil vi derfor opbygge en sammenhængende applikation med en Cosmos DB database, lagring af filer i Azure Storage og en ASP.NET-baseret grænseflade. Det hele beskrives ved hjælp af Azure Resource Manager Templates, så et fuldt miljø er dokumenteret, og kan spinnes op efter behov.

Indhold

  • Overblik over de områder Azure er delt ind i
  • Fokus på nogle af de grundlæggende teknologier til Enterprise Web Applikations udvikling
  • Samspil mellem enkeltteknologier i Azure og ASP.NET
  • Arkitekturprincipper i Azure
  • Tools til brug i forbindelse med udvikling imod Azure
  • Persistens vha. Azure Cosmos DB og Azure Storage
  • Web Services med ASP.NET Web API og Azure websites
  • DevOps ved hjælp af Azure Resource Management Templates

Forudsætninger

Det forventes at deltagere har kendskab til webudvikling, C# og grundlæggende ASP.NET.

Deltagerne skal selv medbringe laptop med Visual Studio 2017 og en Azure Account. Det er rigeligt med det gratis forbrug Microsoft tilbyder, når man opretter sin konto.

Målgruppe

Kurset henvender sig til udviklere, der skal i gang med Azure, eller udviklere, der ønsker at komme videre inden for nogle af de nævnte teknologier på Azure.

Efter kurset kan deltageren

Efter kurset kan deltageren forklare det overordnede Azure landskab, og kender til et antal services, der kan bruges til at videreudvikle og skalere applikationer på Azure. Deltageren kan lave mindre applikationer og har forudsætninger for selv at tilegne sig yderligere viden om platformens teknologier.

Varighed

2 dage

Sprog

Dansk

Kursusnummer

LB1875

Lokation

Lund & Bendsen

Dato

Se næste

Pris

11.800 kr.

Book nu

Vi tilbyder også dette kursus som lukket firmahold.
Kontakt os og hør nærmere

Kursusansvarlig
Lucas M. D. Andersen
Lucas M. D. Andersen
Marketing Manager
[email protected]

Lucas varetager vores kommunikation og marketing-kanaler, hvilket inkluderer udarbejdelse af contentplan, udsendelse af nyhedsbrev, posts på sociale medier og blogindlæg på hjemmesiden. Lucas har 8+ års erfaring indenfor marketing.

Læs mere