React.JS – Foundation

  Varighed 2 dage
  Kursusnummer LB1400
  Sprog Engelsk
  Lokation Lund&Bendsen
  Dato Se næste  
  Pris 11.800 kr.

Kort om undervisningen

React er et frontend framework udviklet af Facebook for at imødekomme deres udfordringer i udviklingen og driften af deres forskellige frontends (FB i browseren på desktop, mobile, FB-Messenger).

React er blevet rigtig populært, fordi det skalerer godt og er nemt at arbejde med både i forbindelse med refactoring af koden og arkitekturen undervejs; hurtig iterativ prototyping; samt muligheden for at arbejde med higher order components, der gør det nemt at arbejde med abstraktioner og dermed effektiv genbrugelig kode.

React startede som et JS framework og står stærkt med den seneste stabile version af JS (ES6), men React er lige så meget en måde at tænker brugerinterface på, og involverer relativt få koncepter: React Components, State, Props, Render og Lifecycle-metoder.

Dette kursus handler om at forstå koncepterne bag React, og hvordan du arbejder med disse i JS.

Indhold

Kurset er opbygget på følgende måde:

  • Få føling med React ved at skrive kode, mens vi gennemgår koncepterne bag
  • Vi sætter et nemt React+ES6-miljø op gennem NPM (JS package manager) og Facebooks Create React App
  • Vi gennemgår ES6 og JSX (nem måde at skrive HTML på i JS), og hvilke nye koncepter og muligheder det bringer os
  • Hvad er et React Component? Hvordan arbejder du med this (kontekst), state, lifecycles-metoder (fx. hente data fra en API) og render-metoden (visualisere data)
  • Sådan opbygger og sammensætter du en React App gennem props og child components
  • Interaktion i React; sådan skaber du interaktion i React; vi gennemgår uncontrolled versus controlled inputs og de forskellige måder at arbejde med State på

Dette udgør de basale koncepter bag React. Når disse er på plads, går vi i gang med at bygge en ‘eksempel React app’, vi henter data fra en API, modtager brugerinput og sender dette til en API, ligesom vi kigger på, hvordan du integrerer andre opensource React components via NPM.

Forudsætninger

Det er ikke en forudsætning, at du kender ES6, JSX eller React. Det er dog en fordel at have erfaring med webudvikling, HTML, CSS, tidligere versioner af JS. Vi sætter et miljø op, hvor det er en fordel, hvis du allerede har installeret Node, NPM og arbejder med en moderne browser med developer tools, som Chrome eller Firefox.

Målgruppe

Udviklere som skal i gang med React, ES6 og de dertilhørende koncepter. Selv hvis du ikke ender med at skrive ES6 og/eller React, er kurset en rigtig god introduktion til, hvordan du arbejder og tænker mere komplicerede frontends.

Efter kurset kan deltageren

Forstå, forklare og arbejde med de grundlæggende koncepter bag React. Derudover vil du være klar til at sætte nye React-projekter op ifb. videre læring og udforskning, hvordan du arbejder med eksterne opensource projekter igennem NPM, samt hvordan du leverer en React App fra krav til produktion.

Kurset er en mulighed for at komme helt “up to speed” med den seneste og mest effektive måde at arbejde med UI og UX på.

  Varighed 2 dage
  Kursusnummer LB1400
  Sprog Engelsk
  Lokation Lund&Bendsen
  Dato Se næste  
  Pris 11.800 kr.

Vi tilbyder også dette kursus som lukket firmahold.
Kontakt os og hør nærmere

Kursusansvarlig

Sinisa Neskovic

Sinisa Neskovic

Instruktør

Sinisa Neskovic has a background of an IT practitioner with over 30 years of experience as an enterprise and software architect, designer and developer of complex software systems, but also of a university professor with a comprehensive theoretical and practical knowledge in business information systems and software engineering. At the moment, Sinisa is a part-time lecturer at DTU and ITU, where he teaches courses in advanced programming, databases and software frameworks and architectures for the web.

Læs mere

Øvrige kursusinstruktører

Andre kurser

Udforsk vores mange kurser