IT-kurser – uddannelse til udviklere

Hvilken teknologi skal dit team have styr på, og hvor længe kan I vente?
Gør som mange andre og lad Lund&Bendsen løfte jer med et IT-kursus.
Vi gør ethvert udviklingsteam dygtigere. Cloud? AI? Cybersikkerhed? Hos Lund&Bendsen bliver I undervist af eksperternes eksperter. Fordi vi både har erfaringen og masser af efterspørgsel, kan vi tilbyde kurser, der passer til mange forskellige behov og budgetter. Spring på et af vores mange åbne kurser eller få designet et IT-kursus specielt til jer.

Vores undervisning er en blanding af teori og praksis, og vores erfarne undervisere deler ud af deres dyrekøbte erfaringer fra praktiske projekter ude i virkeligheden. Derfor får I et udbytte, intet online-kursus kan levere. Vi har nok Danmarks mest tilfredse kunder – se deres holdninger nedenfor!

Hør hvordan I bliver klogere

Uddannelse for alle

Vi tilbyder kurser alle niveauer, fra programmering på begynderniveau til avanceret arkitektur på verdensmesterplan, og vi kan undervise på dansk eller engelsk. Vi kan både komme ud til jer og holde et kursus, eller vi kan mødes på et af vores kursussteder rundt omkring i Danmark. Lund&Bendsen har masser af åbne kurser, I kan melde jer til, men vi specialdesigner også kurser til det enkelte firma. Når vi designer et kursus til jer, laver vi altid en ekstra grundig analyse af jeres behov, så vi er sikre på, at kurset rammer plet.

Match jeres team med vores uddannelse

Lund&Bendsen tilbyder også at matche dine medarbejdere med kurser på en måde, der sikrer at alle får den viden, de har brug for. Kontakt os via formularen – så finder vi løsninger, der passer til hver enkelt medarbejder.

Hvis du hellere selv vil dykke ned i mulighederne blandt vores åbne kurser, kan du se vores kæmpe kursuskatalog her.

Det siger deltagerne