Med IT BaseCamp ønsker vi at skabe en deltagerdrevet konference, hvor ambitiøse IT-arkitekter og -udviklere mødes i øjenhøjde med hinanden for at udveksle erfaringer og udvide deres professionelle netværk. Et årligt tilbagevendende teknologisk åndehul, hvor nye ideer kan kastes op i luften og nye teknologier, metoder og værktøjer vil blive udsat for et kritisk eftersyn. Vi afholdt med stor succes den første BaseCamp i 2012 og vi glæder os til at gentage succesen i 2013.

IT konference i de italienske alper.

ITBaseCamp2013Lund&Bendsen er vært for en eksklusiv konference med fokus på teknisk softwareudvikling, networking, erfaringsudveksling og vidensdeling. Konferencen varer 3 dage og foregår i Limone Piemonte i de italienske alper. Der vil være mulighed for skiløb undervejs i programmet.

Hvor findes din teknologiske passion for tiden? Har du noget på hjertet, som du gerne vil dele med ligesindede?

BaseCamp-konferencen er brugerdrevet og konferenceprogrammet udvikler sig derfor dynamisk i takt med tilmeldingerne. Fokus for konferencen er bredt defineret som ‘Softwareudvikling’ og tekniske såvel som metodemæssige oplæg er velkomne.

Vi forventer, at alle deltagere bidrager med et teknisk oplæg af 20-30 minutters varighed og at du er parat til at dele dine erfaringer med kolleger fra branchen.

Her kan du læse mere om IT BaseCamp 2012, sidste års konference, hvor oplæggene bl.a. omhandlede Enterprise Java, Android, moderne web apps, google app engine, teststrategier, arkitekturparadigmer og nye JVM-sprog.

Transport og konference: kr. 10.905,- (ex moms).

Praktisk info

banner_newsletterUdrejse: Onsdag 30/1-2013 kl. 10.25 fra Kastrup med SAS til Nice. Ankomst til Nice kl. 12.50. Transfer til Limone Piemonte tager ca. 1½ time og foregår med bus.

Hjemrejse: Søndag 3/2-2013 kl. 11.30 via Torino med SAS. Ankomst til Kastrup 13.35.

Indkvartering: Vi skal bo på firestjernede Grandhotel Principe. Indkvartering bliver på dobbeltværelser. Vi prøver naturligvis at tilgodese alle ønsker til hvem man vil bo sammen med. Tomsengstillæg for enkeltværelse er kr. 1.200, så du kan også bo alene, hvis du vil det. Hotellet har moderne konferencefaciliteter og naturligvis internet.

Prisen inkluderer: Fly, Transfer, Hotel med ½-pension og deltagelse i konferencen. Prisen inkluderer IKKE: Liftkort (regn med ca. 780 kr), evt. skileje, skiskole og flytillæg hvis du skal have egne ski med.

Tilmelding: For tilmelding udfyld venligst vores tilmeldingsformular. Som firmaoplysninger skal som minimum angives firmanavn eller CVR-nr. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på konferencen og vi behandler derfor tilmeldinger efter først-til-mølle-princippet. Ved tilmelding bliver du faktureret et depositum på 2.000 kr. ex moms, og du er først sikret en plads ved betaling.

Sidste frist for tilmelding er d. 29/9-2013.

 Spørgsmål: Kontakt Jakob Bendsen, mobil: 26879999.