I slutningen af januar 2015 afholder vi for fjerde gang IT BaseCamp, en deltagerdrevet konference hvor ambitiøse IT-arkitekter og -udviklere mødes i øjenhøjde med hinanden for at udveksle erfaringer og udvide deres professionelle netværk. Formålet med IT BaseCamp er at skabe et årligt tilbagevendende teknologisk åndehul, hvor nye ideer kan kastes op i luften og nye teknologier, metoder og værktøjer vil blive udsat for et kritisk eftersyn.

Hvor brænder din teknologiske passion for tiden? Har du noget på hjertet, som du gerne vil dele med ligesindede?

Lund&Bendsen inviterer igen til en eksklusiv konference med fokus på softwareudvikling, networking, erfaringsudveksling og vidensdeling. Konferencen varer 3 dage og afholdes på et luksushotel i Obertauern i de østrigske alper, hvor der vil være lagt tid til skiløb og wellness ind i programmet.

IT BaseCamp er en brugerdrevet konference og programmet udvikler sig derfor dynamisk i takt med tilmeldingerne. Fokus for konferencen er bredt defineret som ‘Softwareudvikling’ og tekniske såvel som mtodemæssige oplæg er velkomne.

Vi forventer at du er parat til at dele dine erfaringer med kolleger fra branchen og bidrage med et teknologisk indspark af min. 15 minutters varighed, hvor såvel traditionelle oplæg som hello world-øvelser på nye teknologier er velkommne. Du vil blive bedt om at oplyse emner og aflevere et kort abstract i forlængelse af din tilmelding.

Vi forventer ligeledes, at du er indstillet på at deltage aktivt under de andre deltageres oplæg og forstår at konferenceformen forudsætter en høj grad af fortrolighed deltagerne imellem, da det oftest er konkrete problemstillinger og udfordinger fra deltagernes hverdag på projekterne, der er afsæt til de forskellige oplæg.

IT BaseCamp 2014, sidste års konference. Vi forsøgte os for første gang med en workshop i programmet, som denne gang handlede om Angular-Dart. Der var i øvrigt spændende indlæg om bl.a. søgemaskiner, REST, usability, Java 8, testing med GEB, adgangsstyring i skyen med SCIM. Desuden blev der snakket softwareudvikling, trends, teknologier og netværket på livet løs.

IT BaseCamp 2013, forrige års konference, hvor oplæggene bl.a. omhandlede Google App Script,GWT-P, continuous integration, Java EE patterns, WIX, Acceptance Test Driven Development, kunsten at estimere korrekt, primadonnaledelse og flytning af et kæmpe datacenter.

IT BaseCamp 2012, den første konference, hvor oplæggene bl.a. omhandlede Enterprise Java, Domain Driven Design, Android og iOS-udvikling, moderne web apps, Google App Engine, kodegenerering, teststrategier, arkitekturparadigmer, nye JVM-sprog og udfordringer i kommunikationen mellem forretningsfolk og udviklere.

Pris for fly, transfer, hotel og konference: kr. 13.995,- Early Bird: SPAR kr. 2.000,- – tilmeld dig nu (senest 1. december) for 11.995,- alle priser er ex moms.

Praktisk info

Udrejse: Onsdag 28/1-2015 kl. 10.40 fra Kastrup til Salzburg med Norwegian. Ankomst til Salzburg kl. 12.15. Transfer til Obertauern tager lidt under 1 time og foregår med bus.

Hjemrejse: Lørdag 31/1-2015 kl. 21.40 via Salzburg med Norwegian. Ankomst til Kastrup kl. 23.15.

Indkvartering: Indkvartering sker to og to på dobbeltværelser. Vi prøver naturligvis at tilgodese oplyste ønsker til, hvem man eventuelt gerne vil bo sammen med. Skriv gerne præferencer som kommentar ved tilmelding.

Prisen inkluderer: Fly, Transfer, Hotel med ½-pension og deltagelse i konferencen. Prisen inkluderer IKKE: Liftkort (regn med ca. kr. 800-1.000), evt. skileje, skiskole og flytillæg, hvis du skal have egne ski med.

Tilmelding: For tilmelding udfyld venligst vores tilmeldingsformular. Som firmaoplysninger skal som minimum angives firmanavn eller CVR-nr. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på konferencen, og vi behandler derfor tilmeldinger efter først-til-mølle-princippet. Ved tilmelding bliver du faktureret et depositum på kr. 2.000 ex moms, og du er først sikret en plads ved betaling.

Om hotelet og lokationen

For de, som tidligere har været med i Montgenevre og Piemonte er det værd at lægge mærke til, at vi igen i år har valgt et hotel i absolut bedste standard, nemlig det firestjernede Marietta, som blandt andet byder på betydeligt kortere transfertid fra lufthavnen og væsentligt bedre konferenceforhold!

Marietta ligger centralt i Obertauern med gå afstand til skiløb og natteliv ved Lurzer Alm. Hotellet har flere forskellige faciliteter, såsom a la carte restaurant, lounge-område med pejs, cigar-lounge, cocktailbar, vinotek og vinsmagningskælder.

Hotellet har en gennemgående indretning i moderne chalet-stil med træbeklædte vægge. Værelserne er lyse, rummelige og individuelt indrettet. Alle værelser har trådløst internet, TV, safety-boks, minibar og separat badeværelse med toilet.

I Hotel Mariettas store wellness-afdeling finder du indendørs pool, to forskellige udendørs saunaer, en indendørs børnesauna, spa, samt fitnesslokale. Massagebehandlinger kan tilkøbes.

Obertauern har 100 km rigtig gode pister og 26 moderne lifter anlagt i et af Østrigs mest snesikre skiområder. Her finder du perfekte sneforhold fra december til maj. Skiløbet foregår imellem 1.630 og 2.313 moh, og skiområdet ligger hele vejen rundt om byen. Pister og lifter er genialt og effektiv forbundet, så du altid kan komme rundt i hele skiområdet, uanset hvor du befinder dig.

Skiområdet omkring Obertauerm byder desuden på masser af sjove og anderledes aktiviteter, så som Snowboard Funpark, Snowkiting, Snowbiking, Snowshoe Hiking, Sledge Rides og Ice Skating. Desuden er der torsdag aften lyst op på et område af skiløjperne, med mulighed for aftenski.

Et overblik over pisterne omkring Obertauern. Klik her for stort billede.

FAKTA OM OMRÅDET (Lungo)

FAKTA OM HOTELLET (Marietta)

(Afventes fra rejsebureauet)

Pris for fly, transfer, hotel og konference: kr. 13.995,- Early Bird: SPAR kr. 2.000,- – tilmeld dig nu (senest 1. december) for 11.995,- alle priser er ex moms.