,

AI – Machine Learning – Workshop

  Varighed 1 dag
  Kursusnummer LBW1892
  Sprog Dansk/Engelsk
  Lokation Lund&Bendsen
  Dato Se næste  
  Pris 6.800 kr.

Kort om undervisningen

Machine Learning er et af de hotteste emner indenfor IT. Machine Learning kan meget vel ændre måden, vi skriver software på og hvem, der skriver software. Det er sandsynligt, at det vil ændre måden, hvorpå vi mennesker lever vores liv. Alle de store spillere på markedet (og små) kæmper for markedet – Amazon, Microsoft, Google, for at nævne tre. Mange produkter kommer frem – Tensorflow, Spark, mm. og flere tilgange bliver anvendt – deep learning, genetic algorithms, inductive logic programmering mm.

Dette er en hands on workshop, hvor vi tager et skridt væk fra teorien og anvender nogle let adopterbare teknologier til at afprøve the power of machine learning kombineret med Internet of Things.

Indhold

Undervejs i workshoppen vil du blive introduceret for det mest high level programmeringssprog til dato (september 2017), du får en lille machine learning algoritme, som du selv skal træne. I slutningen af workshoppen, vil du kunne fodre algoritmen med billeder taget fra din telefon.

Forudsætninger

Du skal have grundlæggende forståelse af programmeringen og være i stand til at betjene en kompleks webside.

Husk at medbring en laptop og en Android eller iPhone med tilladelse til at installere software på begge.

Målgruppe

Udviklere der ønsker at prøve kræfter med Machine Learning.

  Varighed 1 dag
  Kursusnummer LBW1892
  Sprog Dansk/Engelsk
  Lokation Lund&Bendsen
  Dato Se næste  
  Pris 6.800 kr.

Vi tilbyder også dette kursus som lukket firmahold.
Kontakt os og hør nærmere

Kursusansvarlig

Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner

Jakob har arbejdet professionelt med it og softwareudvikling siden 1990’erne. Java og JVM frameworks (Java EE, Spring…) er hans hjemmebane, men også cloud, virtualisering og integrationteknologi (fx REST og GraphQL) er i værktøjskassen. Han er specialist indenfor facilitering af effektive udviklingsprocesser og enterprisearkitektur. 20+ års erfaring med undervisning, mentoring og rådgivning indenfor softwareudvikling i mange brancher, og altid med øjet rettet mod samspillet mellem forretning og IT.

Læs mere

Øvrige kursusinstruktører

Andre kurser

Udforsk vores mange kurser