Vue.js kursus – webudvikling – Foundation

Lund&Bendsens Vue.js kursus er nu datosat. Vue.js er et JavaScript framework til Webapplikationer, der udmærker sig ved at være særdeles hurtigt voksende. Vue.js  er et rigt og moderne framework i stil med Angular og React.js, men samtidig med en meget lav indlæringskurve. Vue.js er open source med en stor skare af udviklere og mange typer af libraries og add-ons. 

Vue.js er et JavaScript framework, der hjælper med at lave single page applikationer i HTML, CSS og JavaScript. Det er et fremragende framework til at introducere frontend frameworks generelt. 

Dette Vue.js kursus gennemgår grundbegreberne og de grundlæggende byggesten, som en Vue.js applikation består af. På kurset skriver vi en applikation fra start til slut. 

Kurset henvender sig til udviklere, der har brug for at skrive eller vedligeholde single page applikationer i Vue.js, eller udviklere, der er nysgerrige på moderne applikationsudvikling i JavaScript. 

For at kunne deltage i kurset er det en forudsætning, at du har et vist kendskab til HTML 4 eller 5 og et rimeligt kendskab til JavaScript.