SAOS

Reportage: Software Architecture Open Space 2021 (SAOS 2021)

Udgivet d. 3. december 2021 af Lena Ægidius

Årets SAOS-konference blev afholdt den 04/11-2021 på Kalvebod Brygge hos IDA Conference
Dagen bød på en spændende og angstprovokerende keynote af Lucas Lundgren: “The Way of the Keyboard”, der tog udgangspunkt i IT-sikkerhed (eller manglen på samme), hacking, overvågning og meget mere. Senere på dagen tog Jesper Terkelsen fra Tradeshift ordet med sin TechTalk Stability and agility, why not both?! A new look at SLOs .

Niveauet og diskussioner, gode peers over hele linjen. Det var en fornøjelse. Man tager altid noget med tilbage fra SAOS, og denne gang var det Jesper Terkelsen der satte gang i hjerneaktiviteterne.

Basim Reza. Domain Architect at Mastercard

Open Space formen
Open Space er en konferenceform, som sætter rammen for intens vidensdeling og idéudvikling, hvor ordet er frit, og deltagerne definerer emnerne med post-its. Hvilke emner, der diskuteres, bestemmes af deltagerne selv, og der mangler aldrig spændende emner. For alle samtaler på SAOS gælder The Chatham House Rule, hvilket betyder, at du frit må bruge den viden, som du får med dig hjem. Men du må aldrig dele nogen form for informationer om de andre deltagere, herunder deres tilknytning til hinanden, virksomheder eller projekter, som du får kendskab til under konferencen.

Open Space formatet fungerede virkeligt godt, og skabte en fantastisk god energi blandt deltagerne.

Emil Hahn Pedersen. Director of Architecture, Merchant Services at Nets Group

Billeder fra årets konference
Herunder kan du se billeder fra årets SAOS konference, hvor det blev til to talks og 4 open space-sessioner.

Interaktionen med ligesindede er uvurderlig!

Kim Nielsen. Lead Enterprise Architect at Nets Merchant Services