Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

David modtager sin medalje fra legenden Lazarus Lake

 

Mange af os har historier om dengang vi arbejdede 17 timer i træk for at løse et problem eller nå en deadline. Men har du nogensinde arbejdet uafbrudt i 34 timer?

Det har David Stoltenborg. Han er på vej hjem fra USA efter at have deltaget i VM i Backyard Ultra. Det er nok en sport du aldrig har hørt om, men den får en Ironman til at ligne en søndagstur.

I Backyard Ultra starter en ny runde på 6,7 kilometer hver time. Uden pause. Og man bliver ved, indtil der kun er én løber tilbage. David gennemførte 34 runder. Det er 228 km!

Lund&Bendsen var en af Davids sponsorer, fordi vi godt kan lide ambitiøse mål og mennesker, der yder noget ud over det sædvanlige. David har bevist, at mennesker kan klare mere end man skulle tro var muligt. Du kan sikkert også klare mere, end du tror.

Lund&Bendsen tilbyder konsulentbistand, uddannelse og resourceforstærkning. Vi hjælper vores kunder med at vælge de rigtige værktøjer og den rigtige arkitektur til den konkrete opgave. L&B kan uddanne jeres egne folk med vores dygtige undervisere, der selv arbejder med teknologien. Og vi kan forstærke jeres team med erfarne udviklere og arkitekter. Kontakt partner Jesper Wermuth og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Lena Ægidius Profilbillede

Lena Ægidius

Event Manager

Lena varetager koordination med vores dedikerede instruktører og oplægsholdere, så kurser og events bliver planlagt, forberedt, leveret og evalueret på bedste vis. Skal du bruge et oplæg eller kursus, en workshop eller lignende, så ring trygt til Lena på (+45) 50777786.