Optaget til Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S den 23/02-2024.

Abstract: Fra Push til Production: Effektivisér dit Workflow med GitHub Actions

Oplev en inspirerende præsentation med Johannes og Flemming, der illustrerer effektiv softwareudvikling ved hjælp af GitHub Actions. Her får du mulighed for at se, hvordan teori og praksis smelter sammen, når de demonstrerer optimering af udviklingscyklussen fra kodning til deployment. Få indsigt og inspiration til at forbedre dine egne workflows, gennem ægte eksempler og anvendelige teknikker. En ideel mulighed for alle, der ønsker at udforske de nyeste tendenser i softwareudvikling.

Flemming Bregnvig

Flemming Bregnvig

Ekspert i Angular og TypeScript | Instruktør hos Lund&Bendsen

Flemming er en engageret og initiativrig arkitektprofil med ekspertviden inden for Angular og TypeScript. Flemming har specialiseret sig inden for frontend og efter 20 år som backend udvikler. Flemming har over 25 års erfaring som udvikler, hvoraf de seneste 15 år er som arkitekt og lead-udvikler. Flemming har indgående kendskab til finans- og pensionsbranchen.

Johannes Normann Jensen

Johannes Normann Jensen

Systemudvikler hos Nestech | Instruktør hos Lund&Bendsen

Johannes Normann Jensen er en systemudvikler med mange års erfaring i både Angular og Typescript og har en dyb forståelse og dygtighed inden for moderne webteknologier. Han har blandt andet også flere års erfaring med værktøjer som Kubernetes og Docker, hvilket afspejler hans evne til at levere effektive og skalerbare løsninger. Ydermere har han opbygget solid erfaring med CI/CD-processer via GitHub Actions og har en større indsigt i monorepo-strukturer, primært gennem brugen af NX-værktøjet fra Nrwl.

Johannes har især de seneste år arbejdet inden for bl.a. liv og pension. Ud over sit professionelle virke har er Johannes en yderst kompetent underviser i Angular Advanced kurser. Denne rolle har styrket hans ekspertise i Angular og demonstreret hans evne til at formidle komplekse teknologiske emner på en klar og engagerende måde.

Johannes har en ambition om konstant at udvikle innovative løsninger, der skaber reel værdi, ligesom han værdsætter at dele sin viden og passion for softwareudvikling.