Ditlev Tøjner: Hvordan bygger man komplekse frontend-applikationer med React

Se video

 

Abstract

Al brugerinteraktion sker nu om dage via et interface, som består af en sammensætning af html, css og javascript. Sammensætninger og holdninger til disse skifter jævnligt, når nye frameworks kommer frem på Hackernews.

Udfordringen er den samme; hvordan produceres og skaleres en frontend-applikation i dette kaos af muligheder og ideologier. Et domæne hvor vi ikke bestemmer, hvordan vores applikationer bliver eksekveret, samt hvilke ressourcer vi har adgang til. Vi er underlagt internettets mange quirks og protokoller, som vi bliver nødt til at tage stilling til og designe efter.

Der findes et utal af måder at bygge interface på, og en af de mest komplekse frontends, som mennesket har produceret, er Facebook. Resultatet af den udfordring, de har stået overfor – en udfordring drevet af efterspørgsel, requirements, stabilitet og vækst – er React. Det spændende ved React er deres implementation af web-komponenter, kompositionen af disse, samt det miljø, der er opstået.

Denne talk handler om, hvordan du kan tøjle kompleksitet med komponenter. Dermed kan du levere applikationer med nye og banebrydende muligheder, på mange forskellige platforme. Du skaber et fundament for fremtidig udviklings- og forretningsmuligheder.