Hvis ikke du kender Docker, mangler du et vigtigt værktøj i din værktøjskasse som IT-professionel. Det er fint nok at køre virtuelle maskiner på din arbejdsstation, men når du har brug for at flytte fungerende kode fra dig selv til test, staging og prod, har du brug for at levere en samlet pakke, du kan være sikker på kører i din målarkitektur.

I gamle dage vidste vi, hvilken server vores kode skulle køre på. Vi kunne opsætte et miljø med den samme Linux-version og tjekke, at alle pakker var installeret i den rigtige version og være ret sikre på, at vores kode kunne flytte DEV->TEST->PROD. Men i dag er mange applikationer på vej i skyen, og så holder denne strategi ikke længere. Når vi skal skrive en moderne applikation, laver vi derfor én eller flere Docker containere. Så kan vi meget nemmere flytte fra on-premise til denne måneds foretrukne cloud-provider, og videre til den næste cloud-leverandør, når den første bliver for dyr, og tilbage hjem igen når moden skifter.

På Lund&Bendsens Cloud – Docker – Foundation kursus lærer du, hvad Docker kan, hvordan du kører container-baserede applikationer, og hvordan du bygger dine egne containere.


Vil du med til Lund&Bendsens næste event? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer direkte i din indbakke.