Vi glæder os til en spændende dag med intens vidensdeling mellem IT-professionelle. Dagens emne er GovCloud. I maj, hvor vi første gang satte GovCloud på agendaen, var fokus på kunde- og leverandørperspektivet. På Faglig Fredag i oktober har vi flyttet fokus til den tekniske del af SaaS platformen.

Lokation: Fysisk – IDA Conference – Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København.
Lokation: Streaming – du modtager deltagerlink i mail. Derudover linker overskriften til Oplæg og Paneldebat direkte til youtube.

Program

Kl. 08:30-09:00

Morgenmad og networking

Kl. 09:00-09:30

Velkomst

Kl. 09:30-10:15

Oplæg: GovCloud fra designvalg til implementering and beyond

Oktobers Faglig Fredag giver dig en unik chance for at få indblik i de oprindelige tanker og ønsker med GovCloud og de mange efterfølgende designvalg. Dette er historien om en teknisk rejse, der definerer den GovCloud, vi ser i dag og giver dig mulighed for at få forstå de visioner, der er for fremtidens GovCloud.

Historien bliver fortalt af løsningsarkitekt Kim D. Andersen på GovCloud, der var med på rejsen fra den spæde start, hvor GovCloud kun var en idé til den ambitiøse platform kom i produktion. Kim har været en aktiv del af de svære valg og udfordringer i en platform, der kan blive en vigtig platform for den danske stat.

Kim D. Andersen –  Seniorkonsulent

Arkitekt, teknisk projektleder og hands-on SRE (Site Reliabitlity Engineering) med en passion for cloud og cloud native teknologier – Docker og Kubernetes. Solid erfaring  at bygge robuste og stærke IT løsninger med en naturlig vægt på security first som et ledende princip. Har altid et vågent øje på CNCF landskabet og holder sig på dupperne med nye teknologier og løsninger, som kan bruges til at lave best of breed cloud native løsninger. Hands on når det kommer til SRE best practice såsom automatisering og observerbarhed. Erfaring med at bygge bro mellem forretning og IT. Mere end 10 års erfaring med at levere IT løsninger til pharma industrien.

Kl. 10:15-11:00

Pause og networking

Kl. 11:00-11:45

Paneldebat: GovCloud – den tekniske del

GovCloud er en Cloud platform udviklet af Statens It, som vi for anden gang zoomer ind på en Faglig Fredag. På Faglig Fredag i maj kiggede vi på kunde/leverandør perspektivet, denne gang dykker vi ned i den tekniske del af platformen, hvor Kasper Nielsen og Kim D. Andersen kyndigt vil dele ud af deres erfaringer. Jakob Bendsen er ordstyrer under paneldebatten.

Kasper Nielsen – Seniorkonsulent

IT-konsulent med gode kommunikations og analytiske færdigheder bosiddende i London. Kasper har over 20 års professional IT-erfaring med private og offentlige virksomheder, universiteter, forsknings institutioner og internationale organisationer. Kaspers interesser inkluderer samtidigheds- og parallelprogrammering, distribuerede systemer, algoritmer, datastrukturer, sikkerhed, identity management samt højtydende internetservices. Kasper arbejder som softwarearkitekt og udvikler og har erfaring med prototyping, testing, dokumentation, outsourcing, systemintegration, udbud og standardisering. Kasper fortrækker at arbejde i små agile teams med hyppige releases, men har ingen problemer med at være en del af større teams med en længere tidshorisont.

Kim D. Andersen –  Seniorkonsulent

Arkitekt, teknisk projektleder og hands-on SRE (Site Reliability Engineering) med en passion for cloud og cloud native teknologier – Docker og Kubernetes. Solid erfaring i at bygge robuste og stærke IT løsninger med en naturlig vægt på security first som et ledende princip. Har altid et vågent øje på CNCF landskabet og holder sig på dupperne med nye teknologier og løsninger, som kan bruges til at lave best of breed cloud native løsninger. Hands on når det kommer til SRE best practice såsom automatisering og observerbarhed. Erfaring med at bygge bro mellem forretning og IT. Mere end 10 års erfaring med at levere IT løsninger til pharma industrien.

Vært og ordstyrer under paneldebat:

Jakob Bendsen – Partner – Lund&Bendsen

Ekspert i SOA-baserede løsninger (REST/SOAP). Specialist indenfor facilitering af effektive udviklingsprocesser og cutting edge enterprise arkitektur. 15+ års erfaring med undervisning, mentoring og rådgivning indenfor softwareudvikling i næsten alle brancher, og altid med øjet rettet mod samspillet mellem forretning og IT. Se listen over Jakobs kurser og artikler her.

Kl. 11:45

Fortsat networking og frokost

Tak for i dag!