Vi glæder os til en spændende dag, hvor programmet byder på oplæg om Hybrid Cloud og Angular. Vi ser frem til igen at kunne tage imod jer i fysiske rammer.

Lokation: Fysisk – IDA Conference – Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København

Lokation: Streaming – du modtager deltagerlink i mail.

Program

Kl. 08:30-09:00

Morgenmad og networking

Kl. 09:00-09:30

Velkomst v. CEO Jakob Reenberg

Kl. 09:30-10:15

Hybride cloud-produkter – har vi brug for dem?

Hybride cloud-produkter er et af de hotteste områder pt., og alle de store cloud- og Kubernetes-udbydere skubber på for at komme ud med nye hybrid cloud-løsninger.

Men har vi virkelig brug for hybride cloud-produkter? Eriks oplæg tager et kig på alternativer til hybride cloud-produkter ved at bruge GitOps og multiple clusters.

Erik Ditlev LundSeniorkonsulent | Instruktør

Erik er lead udvikler, arkitekt, mentor og problemløser. Han er gerne den, andre udviklere går til for at få hjælp. Erik har dyb teknisk forståelse og brænder for at skabe innovation gennem teknologi. Bred erfaring med microservices, sikkerhed og skalering. Erik underviser desuden i OpenShift og Containerization.

Kl. 10:15-10:45

Pause og networking

Kl. 10:45-11:45

Best practice i store Angular-applikationer

Angular er mange steder det anvendte framework til webapplikationer. Det er et framework, der i høj grad giver struktur ud af boksen, det betyder også, at der er utrolig mange forskellige tilgange, der kan give en mere effektiv udvikling og applikationsstruktur, når du udvikler avancerede Angular-frameworks i store setups. I oplægget trækker Michael en række af disse tilgange frem, som kan hjælpe struktureringen af nye Angular-projekter.

Michael KroghSeniorkonsulent | Instruktør

Michael er pragmatisk teknolog med 20+ års erfaring inden for udvikling af software. Dedikeret ift. at levere solide løsninger, der skaber glade kunder og slutbrugere. Arbejder oftest som applikationsarkitekt eller lederudvikler på frontend-projekter. Michael er desuden instruktør og underviser i VueJS, AngularJS og Typescript.

Kl. 11:45-13:45

Fortsat networking og frokost

Tak for i dag!