Faglig Fredag den 12. maj 2023 – Domain-Driven Design

Tror du, at der findes et mirakelmiddel, som vi kan bruge til at få styr på vores komplekse IT-arkitekturer? Det gør der næsten: Domain-Driven Design (DDD). Hvis du ikke kender eller bruger DDD, er du ikke alene – selvom metoden blev præsenteret af Evans i hans bog fra 2003, er den stadig ikke så udbredt, som den fortjener at være.

Det vil vi i Lund&Bendsen gerne ændre på, derfor har vi helliget næste Faglig Fredag den 12. maj til dette emne. Vi ved godt, at vi skal forstå forretningsdomænet, men når vi bevidst og præcist afgrænser det enkelte domæne og identificerer det fælles sprog, kan vi både kommunikere bedre og bygge bedre software. Vi får også gjort modulgrænserne klarere, og det bliver lettere at vedligeholde de enkelte dele i en kompleks moderne enterprise-arkitektur.

Kom til Faglig Fredag den 12. maj og lær mere om, hvordan du kan øge successraten i dine projekter med Domain-Driven Design. Vi starter som sædvanlig med morgenmad kl. 08.30 og slutter med frokost. Vi er færdige omkring kl. 13.00. Vi får igen glæden af Vartovs historiske og smukke lokaler i Farvergade. Du kan også deltage online – men så må du selv sørge for forplejningen. Hvis du deltager online, modtager du deltagerlink dagen inden Faglig Fredag.