Fire døgns knokleri uden en seng at sove i – lyder det som et projekt, du har været del af? Hos Lund&Bendsen bruger vi normalt vores ekspertise til at undgå at havne dér, men på lørdag hepper vi på, at det sker.

David Stoltenborg besøgte vores kontor i sidste uge, og nu er han rejst til USA for frivilligt at presse sig selv til det yderste. David er ultraløber, og på lørdag går starten til et barskt udskillelsesløb. Op mod 75 af verdens bedste løber hver time en rute på 6,7 kilometer, indtil de ikke kan mere. Det er næsten et marathonløb hver sjette time, og David har tænkt sig at fortsætte i over fire døgn for at slå verdensrekorden!

Lund&Bendsen hjælper David med at få det til at ske, og da han var forbi Nytorv, fik vi alle de grumme detaljer om Ultra Backyard på højeste plan. [Afsløring: Det tager månedsvis at forberede sig til et enkelt løb.] Vi følger med, når han igen skal afprøve sine grænser. Startskuddet går lørdag klokken 14 dansk tid, og du kan også følge med her.

Lund&Bendsen tilbyder konsulentbistand, uddannelse og resourceforstærkning. Vi hjælper vores kunder med at vælge de rigtige værktøjer og den rigtige arkitektur til den konkrete opgave. L&B kan uddanne jeres egne folk med vores dygtige undervisere, der selv arbejder med teknologien. Og vi kan forstærke jeres team med erfarne udviklere og arkitekter. Kontakt partner Jesper Wermuth og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.