Oplægget er optaget på Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S, den 28/06-2019.

Mit navn er Jesper. Jeg er koder. Jeg kan godt lide at dokumentere.

Siden jeg læste klassikeren “The pragmatic programmer” har jeg lejlighedsvis haft glæde ved, og gavn af, at gøre min dokumentation til den del af koden. De seneste måneder har jeg givet denne værdifulde, men oversete disciplin, lidt opmærksom på et par projekter med PlantUML og vil gerne dele nogle af frugterne med dig. Ud over de lavthængende af slagsen ser jeg et stort potentiale i muligheden for at maskinelt verificere koden og producere dokumentation i samme trin. Der vil være kodeeksempler, du vil kunne anvende på dit whatevertechnology-kode-projekt med det samme og tid til at snakke om potentialet. Jeg glæder mig til at høre, hvad I oplever.