Julehygge på Nytorv

December er en måned med mange traditioner. En af dem, vi i Lund&Bendsen sætter stor pris på, er julehyggen med vores konsulenter. Tirsdag eftermiddag i sidste uge gav vi derfor julehyggen baghjul med gløgg, småkager, julemusik, tindrende lys, duften af gran fra juletræet, og hvad der ellers hører til – ikke mindst var der selvfølgelig kodet scripts til loftlamperne, så de i stedet hang fra loftet som røde og grønne julekugler. 

35 konsulenter havde fundet plads i den travle decemberkalender til at ønske god jul med os og hinanden på Nytorv. I alle hjørner og kroge var der ud over julehygge også gang i spændende faglige diskussioner. Med så mange eksperter samlet på samme sted, opstår sød musik – netværket, sparringen og den venskabelige drillen kendetegner det, vi i Lund&Bendsen står for og gerne vil se ved alle vores arrangementer.  

Stemningen var sat og mens juletræet spredte sine grene ud over julegaverne, bød vores direktør Jesper Wermuth velkommen i en tale, der hverken refererede til KPI’er, kvartalsmål eller brændende platforme, men perspektiverede styrken i det faglige og sociale fællesskab, som Lund&Bendsen arbejder aktivt for at udvikle, og så fik han selvfølgelig lavet en både eftertænksom og uddybende præsentation af årets julegaver, det er jo vigtigt, at tager beslutningen på et oplyst grundlag. 

God jul og godt nytår!