Den 1. juli 2022 havde vi kaffebar på Nytorv. Povl Kvols var den eminente “kaffebrygger” med spændende kaffedrinks- både med og uden alkohol. For at sikre et vist niveau var der selvfølgelig også to spontane og korte tekniske indlæg fra henholdsvis Jakob Bendsen (Copilot) og Jesper Terkelsen (Linkerd).

Dagen bød på et væld af gode faglige snakke, god stemning og mange forskellige kaffebaserede drinks. Vi smagte blandt andet New York Cheesecake Cappuccino, Orange Nitro-kaffe med gin, Espresso Martini i flere afskygninger og selvfølgelig også kaffeøl.

Det var en skøn kaffebar med over tyve gæster på vores kontor, og da flere havde valgt også at deltage i fredagsmorgenmaden og arbejde hele dagen fra Nytorv, havde vi også en hyggelig arbejdsdag med vores gæster frem til kaffebaren.

Her ser vi Povl Kvols som var dagens “barrista”
Her har vi den famøse New York Cheesecake Cappuccino
Vores direktør hoppede også bag baren og langede Espresso Martini’er over disken

Hos Lund&Bendsen kombinerer vi det faglige med det sociale. Vil du med næste gang? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så lander invitationen i din indbakke. Vil du gerne holde et oplæg, har du noget på hjerte, så giv os et praj.