Sommerferie er læseferie – i hvert fald for nogle af os. Mangler du inspiration, så giver vi her en række forslag til din læsning, hos Lund&Bendsen kan vi nemlig godt lide ny viden. Du kan kigge med på, hvad der bliver taget med i hængekøjen og til stranden over sommeren.

Hvad læser vi?

Partner i Lund&Bendsen Jakob Bendsen vil gerne anbefale “Terraform Up & Running” af Yevgeniy Brikman.

Jakob ser frem til at pløje sig gennem den og få testet af, hvor god han er blevet til at få Terraform til at spille. For som bogen lover: “By the time you’re done, you’ll be ready to use Terraform in the real world.”

Vi ser frem til tilbagemeldingen fra Bendsen og til at høre hvor meget, han har fået “up & running” over sommeren.

Mike Møller Nielsen, en af vores freelance konsulenter og instruktører, anbefaler at sætte fokus på testcontainere. Du kan læse mere her.

Mike har en yderst aktiv YouTube-kanal, hvor han også foreslår, at du tjekker hans video om testcontainer ud her.

Jesper Wermuth, partner i Lund&Bendsen har blandt andet planer om at dykke ned i HashiCorp i sin sommerferie. Blandt andet med HashiConf Keynote om lanceringen af deres cloud platform af Mitchell Hashimoto, Co-Founder & CTO.

Se Wermuths HashiCorp læseliste her med blogindlæg, keynotes mv:

  • HashiCorp Nomad 0.12 Beta – BlogVideo
  • HashiCorp Consul 1.8 GA – BlogVideo
  • HashiCorp Terraform 0.13 Beta- BlogVideo
  • HashiCorp CEO: The Impact of Our New Cloud Services – Keynote

Er du til skarpe podcasts, kan det anbefales at lytte til freelance konsulent og instruktør Sten Vesterlis podcast. Find hele rækken af podcasts om teknologi og mennesker her.

Hør podcasten “Most of Us Don’t Understand the World We’re Living In” med Signe Kongsgaard som gæst. Signe har kurset “IT-landskabet – IT-tankegang og -praksis” på vej hos Lund&Bendsen. Kursets formål er at skabe en fælles referenceramme og forståelse for, hvad udviklerne taler om.

Langt de fleste virksomheder i dag beror i høj grad på deres it-systemer for at fungere. Det er ikke altid lige let at tale samme sprog som udviklerne, og det kan gøre det svært at sikre fælles mål og fodslag. Vil du høre mere om mulighederne for et kursus, så tag fat i kursuskoordinator hos Lund&Bendsen Lena Ægidius, 5077 7786, [email protected]

Er du stadig sulten efter mere viden, følg vores YouTube-kanal, her kan du finde alle filmede oplæg fra Faglig Fredag.

God fornøjelse med læsningen