Lund&Bendsen på SKI-aftale

Som offentlig virksomhed er du som kunde nødt til enten at købe gennem en SKI-aftale eller have al besværet med at afholde eget udbud. Men det betyder ikke, at du må nøjes med standard hyldevarer, tværtimod har eksperternes eksperter fra Lund&Bendsen det sædvanlige høje faglige niveau, erfaring, teknisk dybde, og så tilbydes de gennem SKI-aftale 02.17 It-konsulenter.

Flere af vores offentlige kunder, der gennem årene har brugt Lund&Bendsen til blandt andet undervisning, er ikke klar over, at vi er på SKI 02.17. Det betyder, at du som offentlig virksomhed har adgang til vores individuelle eksperter, der kan deres teknologi og metoder til fingerspidserne. Du har måske allerede et godt forhold til Lund&Bendsen som leverandør af undervisning, rådgivning eller implementation, så dér gør SKI-stemplet måske ikke den store forskel – du har selvfølgelig stadig adgang til top ressourcer til en fair pris gennem SKI-aftalen.

Kontakt Direktør Jesper Wermuth på [email protected] eller telefon 31 31 61 10 for at høre mere om, hvordan Lund&Bendsen hjælper vores offentlige kunder med konsulenter under en SKI-aftale.

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere IT-konsulentydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Hos Lund&Bendsen kombinerer vi det faglige med det sociale. Vil du med næste gang? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så lander invitationen i din indbakke. Vil du gerne holde et oplæg, har du noget på hjerte, så giv os et praj.