Optaget til Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S den 15/12-2023.

Abstract: Key Takeaway fra Devoxx Belgium 2023

En gang om året drager Javafolket til konference i Belgien, hvor Devoxx skaber rammerne for ny den nyeste viden om Java og teknologier omkring Java.

Devoxx Belgium er en konference, der blev skabt I 2022 af Stephan Janssen, den belgiske Java User Group (BeJUG) står for afviklingen af konferencen, der afholdes årligt i oktober eller november.

Konferencen bød i år på den 21. udgivelse af Java, og Martin kommer i sit oplæg omkring nogle af de væsentligste nyheder og ændringer. Martin deler også opdateringer til Jakarta EE 11, integrationen af Spring Framework 6.0 med JDK 17 og dets kompatibilitet med Jakarta EE 9.

Martin Boel

Martin Boel

Chefkonsulent og partner i L&B

Martin er chefkonsulent og partner i Lund&Bendsen, han er enterprise-arkitekt med ekspertviden om Cloud, Microservices, Container Technologies, Docker, Kubernetes, OpenShift, Scrum og JavaEE. Specialiseret indenfor agil coaching og softwarearkitektur. Over 25 års erfaring med roller som arkitekt, lead, udvikler og projektleder. Med branchekendskab til Finans og forsikring. Får teams og projekter til at nå i mål.