Microservice-arkitektur er elsket, hadet, og misforstået. Det var et af de populære emner da nogen af Danmarks bedste IT-arkitekter mødtes til Software Architecture Open Space 2022, og der er ingen tvivl om at man kan implementere microservices forkert. Elon Musk mener åbenbart at Twitter har for mange microservices, og er gået i gang med at slukke for dem…

På den anden side er der ingen tvivl om at mange organisationer har haft glæde af microservices. Når man gør det rigtigt, kan den enkelte udvikler arbejde effektivt og organisationen kan forblive agil selv med store og komplekse backend systemer.

Hvis du gerne vil lære mere om microservices kan du starte med vores populære kursus “Scalable Architecture using Microservices and DDD“. Instruktøren er Jeppe Cramon, der har arbejdet med distribuerede systemer i 25 år, og han kan forklare hvorfor og hvornår microservices er en god idé.

Når du så vil i gang med at bruge microservices i praksis, kan du med fordel vælge et af vores programmeringskurser Microservices i Java – Foundation eller Microservices i .NET – Foundation.