Nyt kursus: OpenShift – Platform as a Service for IT-udviklere

Openshift

OpenShift 4 indebærer store ændringer i OpenShift-platformen. OpenShift 4 er meget mere tro mod Kubernetes og klar til at tage Kubernetes-applikationen, så du kan deploye Kubernetes på OpenShift. Kubernetes giver mulighed for at automatisere opgaver, der ellers ville være outsourcet til for eksempel Indien.

OpenShift er en open source cloud PaaS (Platform as a Service), der kan give hidtil uset it-udvikler-produktivitet. Du kan bruge OpenShift til at starte hele IT-miljøer op med databaser, virtuelle netværk, Docker cluster og registry, server elasticitet, udvikler-værktøjer og meget mere.

Dette OpenShift kursus gennemgår en række grundlæggende services, der giver dig et overblik, og gør dig i stand til selvstændigt at grave dybere ned i de muligheder, OpenShift tilbyder.

Kurset henvender sig til IT-udviklere, der er nysgerrige på, hvad OpenShift er, og forventer at benytte platformen til at understøtte deres arbejde.

For at kunne deltage i kurset, er det en fordel, at du kender lidt til applikationsudvikling, applikationsarkitektur, netværk og infrastruktur, men det er ikke et krav.

Klik her og se Erik Lund Jensens oplæg: “Going Kubernetes Native with OpenShift” fra Faglig Fredag den 22. februar 2019.

Erik Ditlev Lund profil

Erik Ditlev Lund

Seniorkonsulent | Instruktør

Erik er lead udvikler, arkitekt, mentor og problemløser. Han er gerne den, andre udviklere går til for at få hjælp. Erik har dyb teknisk forståelse og brænder for at skabe innovation gennem teknologi. Bred erfaring med microservices, sikkerhed og skalering.