At være konsulent er sjovt men til tider også hårdt og ensomt. Som en af Lund&Bendsens eksperter, kommer kunderne tit med de vilde opgaver og de umulige krav, for hvem skulle ellers påtage sig dem?

– “Har du prøvet at sætte den her graf-database op i et Kubernetes-cluster fra bunden af og skalere den?”

– “Nej, det er første gang, jeg hører om den.”

– “OK, men kan du kigge på det alligevel? Vi skal bruge den på fredag.”

– “Ja, selvfølgelig.”

Det er kernen i at være konsulent, at du kan håndtere de situationer. Det var en af pointerne, da Jesper – vores CEO – holdt nytårstale over bobler og kanapéer. Men den vigtigste pointe var, at som konsulent hos Lund&Bendsen er du ikke nødt til at håndtere dem alene.


Rammerne var fantastiske, da vi i Lund&Bendsen sammen fejrede det nye år. Vinterlandskabet lå sneklædt uden for panoramavinduerne, mens Væksthuset ved Operaen skabte en unik oplevelse med mad og vin. Aftenens formål var dog mere end fornøjelse, som Jesper forklarede i sin tale. Lund&Bendsen bringer os også sammen for målrettet at skabe det netværk, som gør, at ingen står isoleret og alene med de til tider gigantiske udfordringer. “Alle skal kunne ringe til en solid ven.” Til daglig sidder vi hver især som spydspids hos kunderne, men til vores fælles arrangementer lærer vi de andre eksperter at kende, og dermed er der også mulighed for at kunne trække på hinanden, når der skal udføres pionérarbejde.

Og det virker! En af kollegerne tog ordet lige efter velkomsttalen og spurgte, om nogen havde erfaring med et bestemt, specialiseret produkt. Ti sekunder senere havde han to eksperter klar til hjælp mandag morgen. Det er sådan, netværket virker i et fællesskab, hvor alle er problemknusere.

Årets første fællesarrangement gav alle mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende. Fra et lunt mødested på Nyhavn tog vi sammen på en sejltur gennem Københavns kølige kanaler til Dokøen. I Væksthuset midt i Operaparkens smukke omgivelser skiftede alle pladser undervejs i middagen, så vi endnu mere kunne snakke på kryds og tværs. Afslutningsvis tog en bus os til en klassisk brun beværtning på Vesterbro, hvor vi kunne sætte os med en ny gruppe kolleger og runde aftenen af med en øl og en snak i bløde sæder.

Godt nytår fra Lund&Bendsen 🥳