Vi er glade for at kunne dele, at Vitec Software Group er samarbejdspartner til årets SAOS konference. SAOS ligger i år den 11. marts, og vi er glade for og stolte af, at andre spillere i IT-branchen er med til at støtte op om vores indsats for at skabe rammerne for det gode netværk og intens vidensdeling mellem IT-professionelle i Danmark.

 

Vitec Software Group

Vitec bygger branchespecifik software inden for en lang række brancher, fra apoteker til autoværksteder og fra forsikringsselskaber til frisører. Med andre ord forretningskritiske systemer for deres kunder.

Vi er rigtig glade for, at Vitec prioriterer, at deres arkitekter og udviklere får mulighed for at følge med i den seneste udvikling, deltage i relevante diskussioner og sparre med andre på Software Architecture Open Space, ligesom sponsoratet hjælper med til, at så mange som muligt kan deltage på SAOS.

 

Hvad snakker engagerede IT-arkitekter om?

Tidligere har vi haft sessioner om tidens hotte emner og fremtidens rockstars NoEstimates, GDPR, Serverless, Cloud, Microservices, ESB-løs SOA, Jenkins (OpenSource skrammel?), TypeScript, Azure, Git (dengang Mercurial og SVN var spillere), REST, DevOps, Kubernetes, HTML5-apps, OpenShift, React, Agile teams, Docker (før det blev en verdensstjerne), TerraForm, De 3 værste sikkerhedshuller DU har lavet, Angular, DDD (domain driven development), cloud i danske enterprises, vue.js, Spring Boot, værdien af softwarearkitektur og meget, meget mere. SAOS er et forum, hvor vi deler (dyrekøbte) erfaringer i en konstruktiv og tillidsfuld atmosfære.

Lokation for årets event

Skal jeres virksomhed være Sponsor på SAOS 2025?

SAOS blev i mange år drevet af en gruppe entusiastiske IT-arkitekter, på tværs af Storebælt, med interesse for at diskutere og dele deres erfaringer og viden. Vi holder konferencen non-for-profit, så deltagerprisen blot dækker udgifterne ved afholdelsen. Som støtte til den gode idé har Lund&Bendsen fungeret som backoffice ift. trykkeri, økonomi og koordinering. Efterhånden som de oprindelige iværksættere har fået mindre og mindre tid til at drive konferencen, har Lund&Bendsen gradvist taget over da både formatet og den intense vidensdeling, går hånd i hånd med vores værdier. Vi vil dog gerne have et par sponsorer om bord, så vi på sigt kan gøre konferencen helt gratis for deltagerne.