SAOS

Samarbejdspartner på SAOS: Nets A/S

Udgivet d. 29. oktober 2021 af Lena Ægidius

Vi er glade for at kunne dele, at Nets A/S er samarbejdspartner til årets SAOS konference.

SAOS ligger lige om hjørnet, og vi er glade for og stolte af, at andre spillere i IT-branchen er med til at støtte op om vores indsats for at skabe rammerne for det gode netværk og intens vidensdeling mellem IT-professionelle i Danmark.

Vil du vide mere om baggrunden for SAOS, så se med her, hvor partner i Lund&Bendsen Martin Boel fortæller om konceptet.

Martin Boel fortæller om Open Space-konceptet ved starten et tidligere års konference.

Nets A/S og Lund&Bendsen
Vi sætter stor pris på vores mangeårige samarbejde med Nets A/S. Sidste år havde vi fornøjelsen af Kim Nielsen, som er Lead Enterprise Architect hos Nets A/S på Faglig Fredag med et spændende oplæg om Business Process Automation.

Du kan se Kims oplæg her: “Business Process Automation without the pain”

Hvad snakker engagerede IT-arkitekter om?

Tidligere har vi haft sessioner om tidens hotte emner og fremtidens rockstars NoEstimates, GDPR, Serverless, Cloud, Microservices, ESB-løs SOA, Jenkins (OpenSource skrammel?), TypeScript, Azure, Git (dengang Mercurial og SVN var spillere), REST, DevOps, Kubernetes, HTML5-apps, OpenShift, React, Agile teams, Docker (før det blev en verdensstjerne), TerraForm, De 3 værste sikkerhedshuller DU har lavet, Angular, DDD (domain driven development), cloud i danske enterprises, vue.js, Spring Boot, værdien af softwarearkitektur og meget, meget mere. SAOS er et forum, hvor vi deler (dyrekøbte) erfaringer i en konstruktiv og tillidsfuld atmosfære.

Lokation for årets event

IDA Conference – Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V (find på kort)

Skal jeres virksomhed være Sponsor på SAOS 2022?

SAOS blev i mange år drevet af en gruppe entusiastiske IT-arkitekter, på tværs af Storebælt, med interesse for at diskutere og dele deres erfaringer og viden. Filosofien har altid været non-profit, så deltagerprisen blot har dækket udgifterne ved afholdelsen. Som støtte til den gode idé har Lund&Bendsen fungeret som backoffice ift. trykkeri, økonomi og koordinering. Efterhånden som de oprindelige iværksættere har fået mindre og mindre tid til at drive konferencen, har Lund&Bendsen gradvist taget over da både formatet og den intense vidensdeling, går hånd i hånd med vores værdier. Vi vil dog gerne have et par sponsorer om bord, så vi på sigt kan gøre konferencen helt gratis for deltagerne.