Nogle gange skal man afprøve grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Det er en indstilling, Lund&Bendsens eksperter tit gemmer under deres fredsommelige ydre. Vi elsker den unikke præstation, og derfor er vi stolte af at sponsorere David Stoltenborg, en dansk ultraløber i verdensklasse.

David er på vej til VM i Backyard Ultra. Man løber en runde på 6,7 kilometer hver time, indtil man ikke kan mere. Lyder det nemt? Så prøv at gøre det tre-fire døgn i træk. David satte nordisk rekord ved at løbe 73 omgange, og det på en rute fyldt med skærver. Til VM går han efter verdensrekorden, som er på 102 timer, altså over fire døgn med masser af lidelse og ingen rigtig søvn.

Vi følger David tæt og hepper på, at David skubber til grænsen for det mulige. VM foregår i Tennessee fra den 21. oktober. Hvis du også er fascineret af vanvittige præstationer, kan du følge løbet på YouTube her: https://www.youtube.com/@conversationsbythewoodpile

Lund&Bendsen tilbyder konsulentbistand, uddannelse og resourceforstærkning. Vi hjælper vores kunder med at vælge de rigtige værktøjer og den rigtige arkitektur til den konkrete opgave. L&B kan uddanne jeres egne folk med vores dygtige undervisere, der selv arbejder med teknologien. Og vi kan forstærke jeres team med erfarne udviklere og arkitekter. Kontakt partner Jesper Wermuth og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.