Software Architecture Open Space (SAOS) er en deltagerdrevet 1-dags konference, hvor 50+ passionerede softwarearkitekter og -udviklere fra en bred vifte af virksomheder og IT-projekter i Danmark mødes for at diskutere tidens hotte emner i branchen.

Software Architecture Open Space afholdes for 6. gang d. 24 nov. 2016 på Republikken i København.

Open Space er en konferenceform, der skaber rammer for intens vidensdeling og ideudvikling, hvor ordet er frit og deltagerne selv sætter dagsordenen. Hvilke emner der diskuteres bestemmes af deltagerne selv – og der mangler aldrig spændende emner. De tidligere år har vi haft sessioner om Micro Services, ESB-løs SOA, Git, REST, DevOps, HTML5-apps, agile teams, værdien af softwarearkitektur og meget meget mere. SAOS er et forum hvor man deler (dyrekøbte) erfaringer i en konstruktiv og tillidsfuld atmosfære. Læs en Reportage fra Software Architecture Open Space 2014.

Keynote

Årets keynote leveres af Morten Heine Sørensen fra Lund&Bendsen og har titlen Strategic and mission-critical architecture themes in North-Europe’s largest IT-project conglomerate. Som titlen antyder, så leveres det på engelsk.

Priser

  • De første 20 billetter koster 2000 kr. inkl.moms. (1600 ex.moms) – UDSOLGT!
  • De næste 20 billetter koster 3000 kr. inkl. moms. (2400 ex.moms.)
  • De sidste 20 billetter koster 3750 kr. inkl. moms (3000 ex.moms.)

Konferencens omdrejningspunkt er såkaldt ‘open spaces’, hvor du har mulighed for at bringe dine favoritemner indenfor software arkitektur og udvikling på banen – omvendt forventes du at deltage aktivt i diskussioner omkring de emner, de øvrige deltagere bringer op. Undervejs er ordet frit og erfaringer kan udveksles uformelt og åbent. Det er således ikke os det skaber konferencens indhold, det er jer – deltagerne!

Som noget nyt i år introducerer vi en dedikeret session om hvorfor softwareprojekter kører af sporet. Dagen slutter med fælles middag og der er mulighed for at fortsætte de uafsluttede diskussioner over en øl i baren.

Fakta om Software Architeture Open Space (SAOS).

SAOS blev startet i Aarhus i 2010 af en gruppe IT-arkitekter, som syntes, at der manglede en konference hvor IT-arkitektur blev diskuteret i øjenhøjde. I 2013 rykkede konferencen til København. Konferencen varer 1 dag og arrangeres af Lund&Bendsen med hjælp fra de oprindelige stiftere (Christian Horsdal, Jakob Bendsen, Jeppe Cramon, Nikola Schou, Jack Ekman) Den er non-profit og understøttes af Lund&Bendsen A/S. Konferencen er baseret på Open Space-konceptet.