Fra Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S, den 20/12-2019.

IT er det fagområde, der findes flest vittigheder om. Det er fordi, vi gør det for nemt for folk at grine af os. I denne underholdende og tankevækkende præsentation forklarer Sten alt, hvad der er galt med IT, og hvad vi som professionelle bør gøre ved det. Med eksempler fra sin gadget-samling og historier fra det virkelige liv illustrerer han de mange anti-patterns, som gør IT til grin. Vores hovedproblem som fag er, at vi har en tendens til bevidstløst at bygge hvad, der bliver bestilt, bare det er sjovt, udfordrende og bruger ny teknologi. I stedet skal vi blive bedre til at gå ind i en diskussion med forretningen om reel værdiskabelse, så IT kan leve op til sit potentiale.

Sten Vesterli er ekspert i at vælge den rigtige teknologi, og bruge teknologien rigtigt. Han har arbejdet med teknologivalg og -implementering i 25 år for firmaer som Novo Nordisk, Maersk Lines, Novartis, SimCorp, Oracle, Nordea og Swisscom.

Han er en populær taler på konferencer og events i hele verden og har flere gange vundet “Best Speaker” til store konferencer, senest på Devoxx Ukraine i 2019. Sten har skrevet seks IT-bøger for bl.a. Oracle Press, Packt Publishing og Apress. Han var medlem af Oracles “ACE Director” program for uafhængige teknologieksperter i ti år, indtil hans uafhængige mening fik ham sparket ud.

Stens private mål er lige så ambitiøse som hans professionelle, og han har bl.a. taget privatflyvecertifikat, gennemført en Ironman triatlon, løbet et ultramaraton, besteget Mont Blanc og meget andet. Tilmeld dig Stens “Technology That Fits” newsletter på https://vester.li/ttf, læs hans blog på http://www.vesterli.com/blog og følg ham på twitter @stenvesterli.