Git

Gå på opdagelse i Git universet, og bliv klogere på Git på siden her.

Hvad er Git?
Fra start kan vi aflive misforståelsen at Git og GitHub er det samme – det er det nemlig ikke. GitHub er et produkt som udvider funktionaliteten omkring ens Git remote repository.
Det tilføjer projektstyring, bug tracking, wiki til dokumentation, CI/CD pipelines, artifactory, webhosting, samt review værktøjer. .
Git er et versionskontrolsystem (VCS) som gør det nemmere at tracke ændringer i filer. Eksempelvis kan Git fortælle dig hvad som er ændret i en fil, hvornår, af hvem og hvorfor.

Hvorfor bruge Git?
Git er et værdifuldt værktøj til at koordinere arbejde imellem flere forskellige personer på et projekt og til at tracke fremgangen over tid, blandt andet ved at gemme “checkpoints”.

Git er ikke det eneste versionskontrolsystem (VCS) men det er klart det mest udbredte og mest populære. Mange udviklere og teams bruger Git dagligt og det er derfor en god idé at være velbevandret i Git hvis man arbejder i IT-branchen.

Lær om Git fra erfarne IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete Git udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre Git, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om Git

Helm

Kubernetes

Versionsstyring med Git

Git

Automatisering af softwareudvikling med GitHub

Continuous Deployment

Continuous Integration

Git

Git Masterclass for Developers and DevOps Engineers

Git

Fremhævede Git eksperter

Jakob Jenkov

Seniorkonsulent | Instruktør

Flemming Behrend

Instruktør

Jesper Wermuth

CEO | Partner

Martin Boel

Chefkonsulent | Partner

Povl Kvols

Instruktør

Bliv klogere på Git, i disse artikler

Effektiv udvikling med virtualiseret continuous integration

Læs også om andre teknologi nyheder

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Nogle mere eksotiske emner fra Devoxx 2023

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.