Hvordan ser fremtiden ud i din karriere og din organisation? IT har glæden og smerten ved at sidde et af de steder, der ændrer sig hurtigst, og det kan godt være svært at følge med.

Et af de gode værktøjer til at skabe et overblik er teknologiradaren. På radaren kan du se forskellige teknologier og tendenser, placeret i kategorierne Adopt, Trial, Assess og Hold. Den giver dig et overblik over hvad, der er klar til at blive brugt i din hverdag lige nu, hvad der er værd at eksperimentere med, hvad du skal hold øje med, og hvad du ikke behøver bruge tid på.

Thoughtworks har været en pionér inden for teknologiradar, men hvor deres radar ofte indeholder teknologier og tendenser, der ligger for langt fra vores hverdag, opbygges L&B teknologiradaren af os, der arbejder med IT til daglig i Danmark og er derfor yderst relevant som konkret beslutningsstøtte.

Kom til Faglig Fredag og bidrag til L&B teknologiradaren. Se og hør dine kollegers meninger om, hvad fremtiden kommer til at bringe. L&B teknologiradaren modereres af chefkonsulent og partner Jakob Bendsen.

Jakob Bendsen

Jakob har arbejdet professionelt med it og softwareudvikling siden 1990’erne. Java og JVM frameworks (Java EE, Spring…) er hans hjemmebane, men også cloud, virtualisering og integrationteknologi (fx REST og GraphQL) er i værktøjskassen. Han er specialist inden for facilitering af effektive udviklingsprocesser og enterprise arkitektur. 20+ års erfaring med undervisning, mentoring og rådgivning indenfor softwareudvikling i mange brancher, og altid med øjet rettet mod samspillet mellem forretning og IT.