Xin Yao – DDD and how to create meaning and productivity in the design of complex IT systems

Se video

Oplægget er optaget på Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S den 12/05-2023.

Abstract

Hvad er det første, du tænker på, når du hører ordet DDD – Domain-Driven Design? De nørdede tekniske patterns (Value object, Entity, Aggregate mv.)? Vægge dekoreret med farverige event storming post-its? En mirakelkur til at redde forandringstiltag i store virksomheder? Eller tænker du på den efterhånden gamle softwareudviklings-metode fra Eric Evans, der efter 20 år stadig har svært ved at vinde indpas? Xin har levet og åndet DDD i mere end et årti, og giver her en introduktion til DDD og DDD’s value proposition, funderet i solide DDD-erfaringer og observationer fra slagmarken. Globalt er der en stigende interesse for DDD og det bliver fremhævet som en strategisk og systemisk design-approach til håndtering af komplekse problemstillinger i store organisationer. Kort sagt en metode der kan skabe produktivitet og mening i en virkelighed af kompleksitet og konstant forandring. Oplægget er en turbo-guidet-tur gennem DDDs principper og byggesten, drysset med praktiske eksempler og refleksionsspørgsmål til publikum.

Speakers profile

Xin Yao er datalog og har været Chief Software Architect i Danske Bank i de seneste12 år. Her har hun leveret et synligt bidrag til bankens systemmodernisering, API enabling samt socialisering af Domain-Driven Design (DDD).

Lena Ægidius Profilbillede

Lena Ægidius

Event Manager

Lena varetager koordination med vores dedikerede instruktører og oplægsholdere, så kurser og events bliver planlagt, forberedt, leveret og evalueret på bedste vis. Skal du bruge et oplæg eller kursus, en workshop eller lignende, så ring trygt til Lena på (+45) 50777786.