Faglig Fredag SAOS Softwarearkitektur

Faglig Fredag den 18. december 2020 – Unit tester vi projekterne ihjel?

Udgivet d. 18. november 2020 af Lena Ægidius

Spændende Paneldebat og Q&A session
Vi var desværre nødt til at aflyse SAOS pga. COVID-19, men derfor skal I ikke snydes for paneldebatten. Kom og vær med på vores næste virtuelle Faglige Fredag, fredag den 18. december kl. 9-12.

Paneldebat: Unit tester vi projekterne ihjel?

Paneldebatten bliver styret af journalist Mads Lorenzen fra Version2.

Mads har som prisvindende it-journalist flere gange sat kompliceret it på dagsordenen i den brede presse og har gennem flere år fungeret som moderator på Infosecurity, Danmarks største it-sikkerhedsmesse

Vi sætter debatten i gang ud fra udfordringen “Unit tester vi projekterne ihjel?” Paneldebatten kommer først og fremmest til at handle om, hvordan du bedst trykprøver din kode. For hvordan ved du, hvornår du tester godt nok? Og kan du for eksempel unit teste løs for at holde din ryg fri, eller bør du have is i maven og unit teste yderst selektivt?

Et andet spændende emne kunne være “Skal du bygge selv kontra hyldevarer”, og hvem ved hvilke emner, spørgsmål fra jer, fører med sig. Vi forventer og ser frem til den sædvanlige diskussionslystne stemning i både panelet og fra salen. I panelet kan du møde:

 

Morten Heine Sørensen.

Morten er en erfaren udvikler med mange succesfuldt gennemførte projekter i store organisationer. Eksperimenterer med micro-services, letvægtsteknologier, spotify-modellen, remote teams i enterprise-organisationer.

 

Jeppe Cramon.

Jeppe har mere end 25 års erfaring som software udvikler og har arbejdet intensivt med distribuerede arkitekturer de sidste 16 år.
Hans kompetencer dækker bla. Domain Driven Design, Event Modeling, Event Driven Architecture, Event Sourcing, Microservices og  Autonomous Components.

 

Jesper Wermuth

Jesper er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år.

Program:

Kl. 08:30 Virtuel Networking
Kl. 09:00 Velkomst
Kl. 09:10 Paneldebat – moderator Mads Lorenzen fra Version2
Kl. 10:00 Pause
Kl. 10:15 Mød paneldeltagerne til vSAOS
Kl. 11:00 Fortsat networking
Kl. 12:00 Tak for i dag