Faglig Fredag SAOS Softwarearkitektur

Paneldebat: Morten Heine Sørensen, Sten Vesterli og Jesper Wermuth

Udgivet d. 18. november 2020 af Lena Ægidius

Spændende Paneldebat og Q&A session
Vi var desværre nødt til at aflyse SAOS pga. COVID-19, men derfor skal i ikke snydes for paneldebatten. Kom og vær med på vores næste virtuelle Faglige Fredag, fredag den 18. december kl. 9-12.

Dagens paneldeltagere er nogle tunge herrer indenfor IT-arkitektur, cloud-teknologier og enterprisesystemer. Dagens emne eller emner er endnu ikke endeligt fastlagt, men vi forventer og ser frem til den sædvanlige diskussionslystne stemning i både panelet og fra salen. Dagens panel består indtil videre af:

Dagens emne eller emner er endnu ikke endeligt fastlagt, men vi forventer og ser frem til den sædvanlige diskussionslystne stemning i både panelet og fra salen. I panelet kan du indtil videre møde:

Morten Heine Sørensen – er en erfaren udvikler med mange succesfuldt gennemførte projekter i store organisationer. Eksperimenterer med micro-services, letvægtsteknologier, spotify-modellen, remote teams i enterprise-organisationer.

Sten Vesterli –  er ekspert i at vælge den rigtige teknologi og bruge teknologi rigtigt. Passioneret omkring optimal værdiskabelse med IT, hvilket kræver et sammenspil mellem teknologi, mennersker, organisation og processer. Pragmatist og modstander af dogmatiske processer og metoder. Også forfatter, underviser, blogger, foredragsholder, podcast-vært.

Jesper Wermuth – er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år.