Christian Bason – Hvordan designer vi nye løsninger i en kompleks virkelighed?

Se video

Oplægget er optaget på Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S den 12/05-2023.

Abstract

Christian giver sit perspektiv på fremtiden for designtænkning og innovation. Christian tager afsæt i sin nye bog “Expand: Stretching the Future by Design”, som er forfattet sammen med designentreprenøren Jens Martin Skibsted og er af Dagbladet Børsen udpeget til en af de ti bedste ledelsesbøger i 2022. I en verden som bliver stadig mere turbulent og kompleks, og hvor de teknologiske muligheder accelererer, hvordan kan man så gå til design af nye værdiskabende løsninger? Christian vil pege på, at vi skal udfordre Silicon Valley’s teknologiske determinisme og udvide vores tænkning på tværs af seks forskellige dimensioner for at finde nye veje til innovation, forretningsudvikling og bæredygtig vækst: Tid, Nærhed, Liv, Værdi, Dimensioner og Sektorer.

Speakers profile

Christian Bason er Ph.D., forfatter og CEO for Dansk Design Center. I oplægget giver han sit perspektiv på fremtiden for design tænkning og innovation, blandt andet baseret på sin og Jens Martin Skibsteds bog “Expand: Stretching the Future by Design”.

Lena Ægidius Profilbillede

Lena Ægidius

Event Manager

Lena varetager koordination med vores dedikerede instruktører og oplægsholdere, så kurser og events bliver planlagt, forberedt, leveret og evalueret på bedste vis. Skal du bruge et oplæg eller kursus, en workshop eller lignende, så ring trygt til Lena på (+45) 50777786.