Hos Nine havde vi i starten af året glæden af at levere et skræddersyet Terraform kursus til Nine i vores nye virtuelle undervisningslokaler:

“Vi deltog i online-kurset, hvilket var en god oplevelse. Den vinkel, instruktøren havde lagt på stoffet, dækkede hele teamet, selvom vi som udgangspunkt havde meget forskellige niveauer. Demonstrationer og øvelser fungerede godt online, og de valgte værktøjer var en god og spændende måde at formidle fælles præsentationer og gruppeøvelser på. Instruktøren var erfaren inden for emnet og sikrede, at vi ramte plet ved at inddrage mig som bestiller og hele teamet i kursets sammensætning.” .” –

Mikael F. Jørgensen, Principal Consultant, Nine

Inspirerende virtuel undervisning

Lund&Bendsen har afholdt virtuelle kurser under hele COVID-19 nedlukning, startende i 2020. Vi har under hele forløbet brugt vores mangeårige formidlingserfaring til at videreudvikle og forfine værktøjer, form og indhold så vi fortsat kan tilbyde undervisning af høj kvalitet, i en virtuel tid.

Vores virtuelle kursuslokation som gør at vi kan se/høre hinanden, dele skærme mm. og alt dette i et finurligt og anderledes layout, der sender tankerne tilbage til 90’ernes computerspil.

Læs mere om Terraform her

Kursus i Terraform

Vores næste åbne kursus i TerraForm er d. 15. marts 2021 og du kan tilmelde dig her.

Vi tilbyder skræddersyede undervisningsforløb til teams, hvor vi sammen med kursisterne definerer indholdet i forløbet baseret på kursisternes erfaringsniveau og forretningens behov.

 

Kursets instruktør

Jesper Wermuth er chefkonsulent og partner i Lund&Bendsen og anerkendt ekspert indenfor Terraform og virtualiseringsløsninger. Jesper har haft kig på Terraform fra start og var bl.a. initiativtager til etableringen af HashiCorp User Group Copenhagen i 2016.