Terraform

Gå på opdagelse i Terraform universet, og bliv klogere på Terraform på siden her.

Hvad er Terraform?
Terraform er Open Source og har en god chance for at forblive det mest udbredte værktøj af sin slags i mange år, bl.a. fordi Terraform er anbefalet af de største Cloud leverandører, og blandt mange andre udvikler AWS, Azure, Google Cloud og Hashicorp aktivt på Terraform.
Med Terraform har man som udvikler mulighed for at udtrykke infrastrukturen som kode, hvilket hjælper udvikleren med at definere infrastrukturer på tværs af cloud-løsninger som AWS, Azur og Google Cloud.

Hvordan kommer jeg i gang med Terraform?
Mener du Terraform kan hjælpe dit produkt til succes ? Vil du gerne lære at bruge Terraform i en fart? Så har Lund & Bendsen et relevant 1-dags hands-on kursus for dig → Terraform – Infrastructure as Code – Foundation.
På kurset vil du blandt andet lære, hvordan Terraform og Infrastructure as Code som konkret værktøj vil højne kvaliteten af din infrastruktur.
Kurset er hands-on, og vi kommer blandt andet omkring:
✓ Terraform design
✓ Terraform syntaks
✓ Terraform CLI anvendelse
✓ Opsætning af infrastruktur på AWS med Terraform (herunder services, netværk og maskiner)

Indenfor Infrastructure As Code tilbyder Lund&Bendsen forskellige IT-kurser, blandt andet vores Terraform kursus. hvor du kan blive klogere på dette populære og stærke Open Source værktøj.
Vores Terraform kurser giver dig hands-on viden om Terraform som et stærkt værktøj, der tillader dig at udtrykke infrastruktur som kode, og som hjælper dig med definere infrastrukturer på tværs af f.eks. AWS, Azure og Google Cloud. Og dét åbner op for, at du kan bruge en kodebase og et værktøj til at vedligeholde infrastrukturer på tværs af fysiske komponenter og Cloud-vendors. Terraform gør det lettere at håndtere kompleksiteten i opsætning og ændring af infrastruktur ved blandt andet at være et ‘deklarativt sprog’. Du vil lære om alt fra Terraform design, Terraform syntaks, workflow for teams, multi-teams og enkeltpersoner og meget mere, når du deltager på et af vores Terraform kurser. Vores instruktører har praktisk erfaring med Terraform fra store systemlandskaber, og kan rådgive dig når du skal starte på eller arbejde videre med Infrastructure as Code.
Kurserne foregår enten på dansk eller engelsk i vores lokaler i København, Aarhus eller Taastrup.

Lær om Terraform fra erfarne IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete Terraform udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre Terraform, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om Terraform

Terraform – Infrastructure as Code

Cloud

DevOps

Terraform

AWS

Fremhævede Terraform eksperter

Christian von Wendt-Jensen

Seniorkonsulent | Instruktør

Niels Bech Nielsen

Seniorkonsulent | Instruktør

Maksim Sorokin

Seniorkonsulent | Instruktør

Jesper Wermuth

CEO | Partner

Bliv klogere på Terraform, i disse artikler

Skræddersyet Terraform kursus til undervisningsteam hos Nine.

Jesper Wermuth: Infrastructure as Code – Overblik

Maksim Sorokin: Infrastructure as Code – Multicloud-demo i Terraform

Jesper Wermuth: Terraform kan være forskellen mellem Orden og Kaos i dit produkt

Faglig Fredag den 7. maj 2021 – State of Affairs på GovCloud i Danmark

vFredagsbar – kom til networking i vores virtuelle HQ.

Læs dig til nye teknologier i sommerferien

HashiCorp User Group Copenhagen

Læs også om andre teknologi nyheder

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Nogle mere eksotiske emner fra Devoxx 2023

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.