GraphQL

GraphQL repræsenterer en revolutionerende forandring i måden, hvorpå applikationer henter og manipulerer data. Som et moderne query-sprog designet til API’er, tilbyder GraphQL en mere effektiv, kraftfuld og fleksibel tilgang sammenlignet med traditionelle REST API’er. I stedet for at være afhængig af fast definerede endpoints, giver GraphQL klienter muligheden for præcist at specificere, hvilke data de behøver, hvilket resulterer i mere målrettede og optimerede forespørgsler.

Hos Lund&Bendsen er vi begejstrede for de muligheder, GraphQL åbner op for. Vi hjælper med at implementere GraphQL i dine projekter, hvilket sikrer, at applikationerne ikke kun er mere responsive og effektive, men også lettere at vedligeholde og udvikle videre på.

Ved at bruge GraphQL kan vi tilbyde vores kunder en mere fleksibel og skalerbar arkitektur. Dette betyder, at applikationer kan udvikle sig sammen med virksomhedens behov, uden at der kræves omfattende omskrivninger eller tilpasninger. Vores tilgang sikrer, at du får en løsning, der ikke blot opfylder dine nuværende behov, men som også er rustet til fremtidens udfordringer. Med Lund&Bendsens ekspertise i GraphQL får du en partner, der forstår, hvordan man maksimerer teknologiens potentiale for at skabe mere dynamiske, effektive og brugervenlige applikationer.

Events

Talks

Vores kurser om GraphQL

Fremhævede GraphQL eksperter

Dennis Ejby Schmock

Instruktør
Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner

Bliv klogere på GraphQL, i disse artikler

Jakob Bendsen & Milos Jaranovic: GraphQL vs. OData

Faglig Fredag den 4. marts 2022 – GraphQL vs. OData og Avanceret React

vFredagsbar – kom til networking i vores virtuelle HQ.

Jakob Bendsen: GraphQL… and beyond

Læs også om andre teknologi nyheder

Jakob Jenkov – Compositional Design

Få nogen andre til at passe dine containere

Peder Madsen – AppDynamics in Danske Bank (English)

Bolette Sandford Pedersen – Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs)

Dev Null – Er kvante-kryptering en mulighed?

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

NIS2 handling nu!

Få et overblik over NIS2-direktivet, der en opdatering af det oprindelige NIS-direktiv og har til formål at styrke cybersikkerheden for kritisk infrastruktur på tværs af EU.

Åbne kurser – Forår 2024

Reportage fra SAOS 2024

Vinterferielejr 2024 – Bevar Ukraine

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.