OpenShift 4 indebærer store ændringer i OpenShift-platformen. OpenShift 4 er meget mere tro mod Kubernetes og klar til at tage Kubernetes-applikationen, så du kan deploye Kubernetes på OpenShift. Kubernetes giver mulighed for at automatisere opgaver, der ellers ville være outsourcet til for eksempel Indien.

OpenShift er en open source cloud PaaS (Platform as a Service), der kan give hidtil uset it-udvikler-produktivitet. Du kan bruge OpenShift til at starte hele IT-miljøer op med databaser, virtuelle netværk, Docker cluster og registry, server elasticitet, udvikler-værktøjer og meget mere.

Dette OpenShift kursus gennemgår en række grundlæggende services, der giver dig et overblik, og gør dig i stand til selvstændigt at grave dybere ned i de muligheder, OpenShift tilbyder.

Kurset henvender sig til IT-udviklere, der er nysgerrige på, hvad OpenShift er, og forventer at benytte platformen til at understøtte deres arbejde.

For at kunne deltage i kurset, er det en fordel, at du kender lidt til applikationsudvikling, applikationsarkitektur, netværk og infrastruktur, men det er ikke et krav.

Klik her og se Erik Lund Jensens oplæg: “Going Kubernetes Native with OpenShift” fra Faglig Fredag den 22. februar 2019.