Arbejdsopgaverne for en frontend udvikler bliver fortsat mere og mere komplekse. Derfor er det nødvendigt at investere i kompetente frontend udviklere, hvis jeres IT-applikation skal have løftet sit online potentiale og sit visuelle udtryk.

Hos Lund&Bendsen har vi mange års erfaring inden for netop dette område. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan vores eksperter kan hjælpe netop jer, gennem følgende spørgsmål:

→ Vores ekspertise inden for frontend udvikling.
→ Hvordan kan I få hjælp fra en frontend udvikler?

Vores ekspertise inden for frontend udvikling

Hos Lund&Bendsen huser vi en række IT-eksperter med mange års erfaring inden for frontend udvikling, og vi hjælper jer med at transformere visuelle elementer på jeres IT-applikationer. Det gør vi, så al kodning fra backend ‘taler sammen’ med frontend i forhold til kode, og samtidig sikrer vi, at animationer og grafik bliver omdannet til CSS / HTML og JavaScript.

Der er brug for dygtige frontend udviklere, fordi en stor del af funktionaliteten er flyttet fra backend til frontend. Vores eksperter inden for frontend udvikling kan sikre, at jeres site er optimeret og tilpasset, så sitet vises præcist som ønsket i slutbrugernes browser – uanset fra hvilket device de måtte tilgå din applikation fra.

Vi kan tilbyde en bred vifte af erfarne konsulenter, så vi kan matche jer med den rigtige konsulent for jeres projekt eller forretning. Vores eksperter kan hjælpe med de teknisk vanskelige opgaver. Det er blevet mere indviklet at udvikle en brugervenlig og flot frontend applikation. Men her er vi det rette valg til at kunne skabe de bedste rammer for jeres projekt. Find jeres IT-ekspert og få løst problemerne hurtigt, nemt og sikkert.

Hvordan kan I få hjælp fra en frontend udvikler?

Et godt førstehåndsindtryk er super vigtigt for at fastholde dine potentielle online kunder på din hjemmeside eller den ønskede landingpage. Det estimeres, at en forbruger bruger 0,05 sekunder på at beslutte sig for, om de kan lide dit websted eller ej – og dermed om de bliver på eller forlader siden.

Frontend udviklerens opgave er at sikre, at al information fra backend er præsenteret bedst muligt til slutbrugeren. De har nemlig et godt blik for både design og brugervenlighed. Og ikke mindst de tekniske kompetencer til at kode og bygge hjemmesider. Det er kompetencer, som er afgørende for at sikre, at jeres (potentielle) kunder bliver længere tid på jeres site.

Handler jeres behov om at løfte jeres medarbejderes kompetencer, så kan vi også hjælpe med dette kompetenceløft, uanset om behovet er for udvalgte medarbejdere eller samlet for et team. Vi tilbyder både lukkede firmahold og åbne hold. Skulle I have brug for at udvide jeres egne interne IT-kompetencer, læs mere om eller tilmeld jer et eller flere af vores IT-kurser i fx Java, Python, Vue.js og Oracle Cloud.