Python

Gå på opdagelse i Python universet, og bliv klogere på Python på siden her.

Python kursus – til dig der vil have hands-on viden
Hos Lund&Bendsen tilbyder vi inden for Python en række forskellige IT-kurser, hvor du får en grundig indføring i det populære Python og programmering heri. Du finder blandt andet et kursus, hvor du lærer at udnytte de mange værktøjer, der findes i professionelle kodebaser og skrive moderne idiomatisk Python. Lund&Bendsens kurser på siden her giver dig hands-on viden om Python programmeringssproget – et sprog, der i høj grad drives frem af Data Science og Machine Learning.

Vores kurser foregår på dansk eller engelsk, hvilket du kan se, når du klikker på de enkelte kurser. Vi afholder desuden Python kurser i København (Glostrup), Århus og Taastrup, hvor vi alle steder har store gode kursuslokaler til rådighed.

Lær om Python fra erfarne IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete Python udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre Python, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om Python

Python – Foundation

Python

Production grade Python

Python

Fremhævede Python eksperter

Flemming G. Jensen

Seniorkonsulent | Instruktør

Thomas Ammitzbøll-Bach

Instruktør

Jesper Wendel Devantier

Instruktør

Instruktør

Morten Canth Hels

Instruktør

Bliv klogere på Python, i disse artikler

Faglig Fredag den 26. april 2019 med oplæg om Vue.js, Kotlin og Python

Jesper W. Devantier: Hvorfor Python? Hvorfor nu?

Læs også om andre teknologi nyheder

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Nogle mere eksotiske emner fra Devoxx 2023

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.