Vue.js

Gå på opdagelse i Vue.js universet, og bliv klogere på Vue.js på siden her.

Vue.js kursus – til dig der vil have hands-on viden
Inden for Vue.js tilbyder Lund&Bendsen forskellige kurser. Vue.js er et open-source JavaScript framework, der hjælper dig med at lave single page applikationer, og som er produktivt og nemt at vedligeholde – i hvert fald hvis du bygger dem rigtigt. På vores kurser bliver du klogere på, hvordan du kan bruge frameworket og prøver at skrive en applikation fra start til slut.

Vores kurser på siden her giver dig hands-on erfaring med Vue.js – et framework der sammenlignet med de andre store frameworks React og Angular ofte menes at være det mest tilgængelige. Alt det Vue.js kan hjælpe med, kan du blive klogere på, når du tilmelder dig et kursus i Vue hos os.

Vores kurser foregår på enten engelsk eller dansk, hvilket du ser, når du klikker på de enkelte kurser. Vi afholder desuden Vue.js kurser i København (Glostrup), i Århus og i Taastrup, hvor vi alle steder har store gode lokaler til rådighed.

Lær om Vue.js fra erfarne IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete Vue.js udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre Vue.js, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om Vue.js

Webudvikling med Vue.js – Foundation

JavaScript

Vue.js

Fremhævede Vue.js eksperter

Michael Krogh

Seniorkonsulent | Instruktør

Bliv klogere på Vue.js, i disse artikler

Nyt Vue.js kursus

Michael Krogh: Vue.js – The Framework in the Middle

Faglig Fredag den 26. april 2019 med oplæg om Vue.js, Kotlin og Python

Læs også om andre teknologi nyheder

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Hvor langt kan man skubbe grænsen?

Andrii Klymovych: A report from the cyber battlefield of Ukraine

Sascha Dibbern: Introduktion til HSM

Niels Ull Harremoës: Practical Wiremock

Åbne kurser – efterår 2023

Faglig Fredag 18. august – sidste chance!

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.