SAOS

Platinsponsor på SAOS: Public.com

Udgivet d. 26. oktober 2021 af Lena Ægidius

Vi kan med stolthed annoncere, at Public.com er platinsponsor på årets SAOS konference.

SAOS ligger lige om hjørnet, og vi er glade for og stolte af, at andre spillere i IT-branchen er med til at støtte op om vores indsats for at skabe rammerne for det gode netværk og intens vidensdeling mellem IT-professionelle i Danmark.

Vil du vide mere om baggrunden for SAOS, så se med her, hvor partner i Lund&Bendsen Martin Boel fortæller om konceptet.

Martin Boel fortæller om Open Space-konceptet ved starten et tidligere års konference.

Public.com og Lund&Bendsen
CTO i Public.com Tobias Tobiasen er en ven af huset og har tidligere holdt oplæg på Faglig Fredag.

Du kan se Tobias oplæg her: “Hvordan sikres JWT hemmeligheder bedst”

Hvad snakker engagerede IT-arkitekter om?

Tidligere har vi haft sessioner om tidens hotte emner og fremtidens rockstars NoEstimates, GDPR, Serverless, Cloud, Microservices, ESB-løs SOA, Jenkins (OpenSource skrammel?), TypeScript, Azure, Git (dengang Mercurial og SVN var spillere), REST, DevOps, Kubernetes, HTML5-apps, OpenShift, React, Agile teams, Docker (før det blev en verdensstjerne), TerraForm, De 3 værste sikkerhedshuller DU har lavet, Angular, DDD (domain driven development), cloud i danske enterprises, vue.js, Spring Boot, værdien af softwarearkitektur og meget, meget mere. SAOS er et forum, hvor vi deler (dyrekøbte) erfaringer i en konstruktiv og tillidsfuld atmosfære.

Lokation for årets event

IDA Conference – Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V (find på kort)

Skal jeres virksomhed være Sponsor på SAOS 2022?

SAOS blev i mange år drevet af en gruppe entusiastiske IT-arkitekter, på tværs af Storebælt, med interesse for at diskutere og dele deres erfaringer og viden. Filosofien har altid været non-profit, så deltagerprisen blot har dækket udgifterne ved afholdelsen. Som støtte til den gode idé har Lund&Bendsen fungeret som backoffice ift. trykkeri, økonomi og koordinering. Efterhånden som de oprindelige iværksættere har fået mindre og mindre tid til at drive konferencen, har Lund&Bendsen gradvist taget over da både formatet og den intense vidensdeling, går hånd i hånd med vores værdier. Vi vil dog gerne have et par sponsorer om bord, så vi på sigt kan gøre konferencen helt gratis for deltagerne.