Azure

Gå på opdagelse i Azure universet, og bliv klogere på Azure på siden her.

Hvad er Azure?
Azure er en IaaS, PaaS og indeholder en enorm række cloud-services, udviklingsværktøjer og DevOps-muligheder. Udover at være nem at tilgå og effektiv i samarbejde på tværs af teams, er Azure også en værdifuld og pålidelig platform, hvilket også understøttes af det faktum, at 85 % af Forbes Fortune 500 virksomheder bruger Azure.

Microsoft har et fortsat stigende antal af datacentre verden over. Det har givet dem muligheden for at lave et cloud computing miljø, som udover at være super effektivt også er 4-12 % billigere end alternativet AWS.

Microsoft Azure er en cloud computing platform, med over 600 forskellige cloud-services, som understøtter udvikling, testing og virtualisering inden for stort set alle områder. Med Azure kan du bygge skalérbare, robuste og fleksible løsninger. Løsningerne kan integreres, monitoreres og justeres løbende – nemt og smidigt.

Hvorfor bruge Azure?
Med Azure kan udviklingsteams komme hurtigere fra start. Azure har en lang række yderligere værktøjer, heriblandt en IoT suite, som gør det muligt at remote-monitorere og at lave forudsigelige vedligeholdstekniker – og derved spare tid og penge i forhold til at bruge præventive vedligeholdstekniker.

Med Azure PaaS får udviklere et udviklingsmiljø og nogle værktøjer, som gør, at de kan bygge og etablere nye cloud services hurtigt. Med særlige integrationsmoduler giver Azure udvikleren mulighed til at styre, monitorere og kontinuerligt fintune en applikation og alle processerne i denne. Microsoft Azure og hele værktøjskassen, der følger med, er derfor ikke bare tilpasset DevOps-metodikken, men tilbyder adskillige integrationer og tilpasninger, der gør arbejdet nemmere og hurtigere

Lær om Azure fra erfarne IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete Azure udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre Azure, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse af specialtilpassede IT-kurser med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om Azure

Azure

Azure – Enterprise webapplikationer – Foundation

DevOps

Azure

Cloud

Fremhævede Azure eksperter

Jakob Jenkov

Seniorkonsulent | Instruktør
Michael Skarum

Michael Skarum

Instruktør
Thomas Trebbien Pedersen profilbillede

Thomas Trebbien Pedersen

Seniorkonsulent
Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner
Maksim Sorokin

Maksim Sorokin

Seniorkonsulent | Instruktør
Christian Grønbæk Jørgensen profil

Christian Grønbæk Jørgensen

Instruktør

Bliv klogere på Azure, i disse artikler

Faglig Fredag d. 26. april 2018 om Azure for enterprise web applications, Kvantecomputere og The Grid: Internet 3.0+

Lars Kjær Thomsen: Udforskning af Cloud Native applikationer

Læs også om andre teknologi nyheder

Jesper Zacho – Codigy

Åbne kurser – Sommer 2024

Henrik Knoll – Team Topologies

Martin Boel – Key Takeaways fra Devoxx Belgium 2023

Jakob Jenkov – Compositional Design

Få nogen andre til at passe dine containere

Peder Madsen – AppDynamics in Danske Bank (English)

Bolette Sandford Pedersen – Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs)

Dev Null – Er kvante-kryptering en mulighed?

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.