Estimering

Estimering af IT-projekter er en kunst såvel som en videnskab, en balancegang, der kræver både teknisk indsigt og en dyb forståelse for forretningsprocesser. I dag bliver IT-projekter stadig mere komplekse og integrerede i virksomhedens kerneaktiviteter, og nøjagtigheden og realisme i estimater en kritisk faktor til succes.

Hos Lund&Bendsen forstår vi vigtigheden af præcise estimeringer i IT-projekter. Vores tilgang er baseret på en dyb forståelse af de mange variabler, der påvirker et projekt – fra teknologiske udfordringer til menneskelige ressourcer og forretningsmæssige målsætninger.

Gode estimater fungerer som et solidt fundament for projektstyring og beslutningstagning. Med Lund&Bendsens ekspertise i estimering af IT-projekter får du som kunde en partner, der ikke bare hjælper dig med at forstå omfanget og kompleksiteten af dine projekter, men også ruster dig til at navigere dem effektivt. Vores mål er at sikre, at dine projekter ikke bare starter godt, men også når godt i mål, indenfor både tidsrammer og budgetter.

Events

Talks

Vores kurser om Estimering

Fremhævede Estimering eksperter

Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner

Bliv klogere på Estimering, i disse artikler

Hvordan får vi succes med vores IT-projekter

Læs også om andre teknologi nyheder

Jakob Jenkov – Compositional Design

Få nogen andre til at passe dine containere

Peder Madsen – AppDynamics in Danske Bank (English)

Bolette Sandford Pedersen – Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs)

Dev Null – Er kvante-kryptering en mulighed?

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

NIS2 handling nu!

Få et overblik over NIS2-direktivet, der en opdatering af det oprindelige NIS-direktiv og har til formål at styrke cybersikkerheden for kritisk infrastruktur på tværs af EU.

Åbne kurser – Forår 2024

Reportage fra SAOS 2024

Vinterferielejr 2024 – Bevar Ukraine

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.