SpringBoot

Gå på opdagelse i SpringBoot universet, og bliv klogere på SpringBoot på siden her.

Hvad er SpringBoot?
SpringBoot gør det nemt, sjovt og spændende at bygge java-applikationer, der spænder fra den simpleste standalone app til en toptunet, produktionsmoden service med alle de enterprise-level features, du forventer i en moderne arkitektur.

SpringBoot er Spring. Men det er en måde at bruge Spring på, der bygger på de skarpeste hjernes praktiske erfaring med tusinder og atter tusinder af it-projekter. SpringBoot er den destillerede Best Practice erfaring fra al den indsigt, der honorerer de bedste dyder inden for udvikling: Robusthed, fleksibilitet, vedligeholdelse, overskuelighed, monitorering, logning, byggeproces, dependency management og ikke mindst en lav adgangsbarriere, der gør det nemt at komme igang med at bruge SpringBoot.

Fordi SpringBoot er Spring, er indsigt i Spring vigtig. Spring er mange ting, men dybest set er det meget enkelt. Der er bare 2 simple principper, man skal forstå, og så ved du hvordan alle Spring-projekter fungerer. Dette lærer du på kurset.

Hvorfor bruge SpringBoot?
Med SpringBoot Starters er udvikleren i stand til på 2 minutter at få et komplet REST API op at køre, og det tager ingen tid at tilføje nye aspekter til sin applikation, såsom MySql, RabbitMq, Redis, Cloud og meget, meget andet. Det er så nemt og hurtigt at det næsten virker som magi.
På dette kursus går vi under kølerhjelmen på SpringBoot og afslører magien, og du vil forstå hvordan SpringBoot Starters virkeligt fungerer.

En vigtig del af den moderne udviklers liv bruges også på de ting, der ligger uden for applikationens kode. Det handler om hvordan et projekt bygges, hvilke dependencies, der anvendes i hvilke versioner. Når man bygger en SpringBoot applikation tænker man ikke på at der i virkeligheden ligger 100vis af dependencies som grundlag. Hvordan ved SpringBoot hvilke versioner af hvilke dependencies, der er de rigtige. Vi gennemgår hvordan SpringBoot bruger Maven til at styre byggeprocessen og en Curated List of Dependencies, hvor alting bare spiller smukt sammen.

Lær om SpringBoot fra kompetente IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete SpringBoot udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre SpringBoot, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om SpringBoot

Introduktion til Spring Boot

Cloud

Microservices

SpringBoot

Fremhævede SpringBoot eksperter

Christian von Wendt-Jensen

Seniorkonsulent | Instruktør

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner

Martin Hojgaard Clausen

Instruktør

Bliv klogere på SpringBoot, i disse artikler

Instruktør Christian von Wendt Jensen fortæller om kurset: Introduktion til SpringBoot

Christian Damsgaard: Vert.x | skalering fra hundrede til millioner af brugere

Læs dig til nye teknologier i sommerferien

Læs også om andre teknologi nyheder

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Nogle mere eksotiske emner fra Devoxx 2023

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.