Unit Test

Paneldebat: Unit tester vi projekterne ihjel?

Udgivet d. 18. december 2020 af Lena Ægidius

Paneldebatten er optaget på Faglig Fredag hos Lund&Bendsen A/S, den 18/12-2020

Paneldebatten blev styret af journalist Mads Lorenzen fra Version2 og i panelet kunne man finde:

Morten Heine Sørensen
Morten er en erfaren udvikler med mange succesfuldt gennemførte projekter i store organisationer. Eksperimenterer med micro-services, letvægtsteknologier, spotify-modellen, remote teams i enterprise-organisationer.

Jeppe Cramon
Jeppe har mere end 25 års erfaring som software udvikler og har arbejdet intensivt med distribuerede arkitekturer de sidste 16 år.
Hans kompetencer dækker bla. Domain Driven Design, Event Modeling, Event Driven Architecture, Event Sourcing, Microservices og  Autonomous Components.

Jesper Wermuth
Jesper er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år.

Mads Lorenzen
Mads har som prisvindende it-journalist flere gange sat kompliceret it på dagsordenen i den brede presse og har gennem flere år fungeret som moderator på Infosecurity, Danmarks største it-sikkerhedsmesse